Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Aanbiedingen & Actiemodellen

 
 
 

Knaus "Platinum Selection"

Hét actiemodel van Knaus in modeljaar 2017 op basis van de BoxStar, Van Ti, Van I en Sun Ti-modellen. De 'Platinum Selection' biedt u een full-option camper voor een extra scherpe prijs.

Knaus BoxLife "Saint & Sinner"

Alle buscampers saai? Niet meer, want vanaf nu is er de Knaus BoxLife Saint & Sinner. Een gelimiteerde oplage voorzien van een sportieve rood-wit exterieur en interieur. Bovendien is hij voorzien van allerhande luxe. 

 

Knaus BoxDrive "First Edition"

Ter introductie van de splinternieuwe Knaus BoxDrive buscamper op VW Crafter basis schenkt Knaus u nu duizenden euro's voordeel als u hem besteld als gelimiteerde "First Edition"

Carthago Chic C-Line "Superior Edition"

Exclusieve serie Chic C-Line integralen met een bijzondere standaard uitrusting en in- en exterieurstyling wat hint naar de luxere Chic E-Line modellen.

 

Carthago C-Tourer "Edition 2018"

Gelimiteerde oplage op basis van de Carthago C-Tourer I 148-indeling. Voorzien van exclusief in- en exterieurdesign met een prijsvoordeel van ruim €10.000,-

 
 

Gratis C1 Rijbewijs bij aanschaf van een nieuwe Knaus of Carthago kampeerauto...

 
 

Extra interessante aanbiedingen op onze showroommodellen!

Om u een goede indruk te geven van onze merken hebben wij te allen tijde nieuwe showroommodellen staan. Omdat wij tegen het einde van het modeljaar weer tijdig moeten bestellen voor het volgende modeljaar moeten deze modellen dan weer plaats maken. Daarom kunnen wij u wellicht een extra interessant aanbod maken. Meer informatie ziet u bij de individuele campers onder het kopje 'aanbod'.