Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Aanbiedingen & Actiemodellen

Hoge kortingen met onze "Showroomdeals" op onze showroommodellen!

Om u een goede indruk te geven van onze merken hebben wij te allen tijde nieuwe showroommodellen staan. Omdat wij tegen het einde van het modeljaar weer tijdig moeten bestellen voor het volgende modeljaar moeten deze modellen dan weer plaats maken. Daarom bieden wij vrijwel al onze showroommodellen aan met aantrekkelijke 'Showroomdeal"-korting. Bespaar al snel duizenden euro's! Meer informatie ziet u bij de individuele campers onder het kopje 'aanbod'.
 
 
 

Knaus Sun Ti & BoxStar "Platinum Selection"

Hét actiemodel van Knaus in modeljaar 2017 op basis van de luxe Sun Ti semi-integralen met dubbele bodem. De 'Platinum Selection' biedt u een full-option camper voor een fractie van de prijs. 

Knaus BoxLife "Saint & Sinner"

Alle buscampers saai? Niet meer, want vanaf nu is er de Knaus BoxLife Saint & Sinner. Een gelimiteerde oplage voorzien van een sportieve rood-wit exterieur en interieur. Bovendien is hij voorzien van allerhande luxe. 

 

Carthago Chic C-Line "Superior Edition"

Exclusieve serie Chic C-Line integralen met een bijzondere standaard uitrusting en in- en exterieurstyling wat hint naar de luxere Chic E-Line modellen.