Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Nieuws

Topsegment Carthago Chic S-Plus en Highliner opgefrist in modeljaar 2018!

Posted by Linders Kampeerauto's on June 1, 2017 at 10:45 AM


Ook het topsegment in het Carthago-segment is voor modeljaar 2018 opgefrist. De Carthago's op Iveco-basis, de Chic S-Plus en de Highliner kennen dit modeljaar geen grondige wijzigingen, maar zijn in detail doorontwikkeld.


Veranderingen uitsluitend Chic S-Plus


De ALDE-vloeistofverwarming is dit modeljaar optioneel te bediening via de ALDE-app. ESP is vanaf heden onderdeel geworden van het Super pakket (Chic S-Plus en Highliner) evenals de houtapplicatie op het dashboard (Chic S-Plus). Ook nieuw is de optionele 5e gordel zonder in te boeten aan laadruimte in de dubbele bodem.


Tevens zijn de toiletruimtes iets ruimer geworden qua opzet, de het uitlopende werkblad vanuit de spoelbak iets te versmallen krijgt men nu meer breedte om te zitten op het toilet. Ook de wasbak is aangepast. Suite-modellen uitgezonderd.


De douchecabine zijn groter geworden qua vloeroppervlak en tevens ruimer qua bewegingsvrijheid. Bovendien zijn er heden hoogwaardigere douchevlonders gemonteerd welke niet ontnomen hoeven te worden tijdens het douche. Uiteraard kunnen ze toch verwijderd worden voor het schoonmaken van de doucheruimte. Daarnaast zijn de separate douches afwerkt met hoogwaardigere materialen. Zo vinden we vanaf nu een heuse steen-look achterwand in de doucheruimte. De stortdouche is tevens verhoogd zodat deze 'in' het dakluik valt waardoor de stahoogte wordt vergroot. Bovendien krijgt de klant keuze uit twee douchedesigns. Het douchedesign 'Granit Dark' biedt een donkere douchevloer en donker hoekzuil. Bij het douchedesign 'Wellness White' is de douchebak wit en de hoekzuil in deels wit en zandsteenlook uitgevoerd.


Ook de doorgang van de cabine naar de woonruimte is geoptimaliseerd.Veranderingen Chic S-Plus & Highliner


De kledingkasten onder de voeteneinde van de enkele bedden zijn dieper geworden doordat deze beter in de dubbele bodem verzonken zijn. Voor het gemakkelijker bereiken van de kledingkast is er nu een handvat geplaats aan het klapbaar voeteneinde. Ook de matrassen van de achterbedden zijn hoogwaardiger afgewerkt dan voorheen evenals het decoratiepakket. Vanuit deze luxe matrassen van het achterbed kijkt u vanaf modeljaar 2018 nog gemakkelijker televisie. Bij de modellen met enkele bedden is er vanaf heden namelijk een TV-kast gesitueerd boven het voeteneind van het rechter bed (bijrijderskant). Vanuit deze TV-kast schuift optioneel een 24" HD Flatscreen. Bij de queensbed modellen is deze kast niet aanwezig, maar is de standaard TV-steun vervangen voor een meer harmonisch geïntegreerd exemplaar.

Vanaf heden komen er twee nieuwe lederen stofferingen bij, namelijk ‘Zand’ en ‘Machiatto’
Uiteraard blijven de Chic S-Plus en Highliner het Premium-integraal segment bedienen van hoogwaardige integraalcampers op Iveco-chassis met ongekende bouwkwaliteit en zelfstandigheid.


De nieuwe Carthago Chic S-Plus en Highliner 2018 is vanaf heden te bestellen bij Linders Kampeerauto's te Bakel. Meer informatie over het nieuwe modeljaar volgt spoedig en leest u als eerste op onze website. Onderstaand treft u de eerste beelden aan van de nieuwe 2018 collectie.
Categories: None


Comments are disabled.