Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Caravan Salon Dusseldorf 2017

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Friday August 25, 2017 - Sunday September 3, 2017
Stockumer Kirchstraße 61, 40474 Düsseldorf, Duitsland

Let op: Tijdens de Caravan Salon te Düsseldorf is ons bedrijf (incl. showroom) maandag t/m vrijdag geopend. Echter zijn onze verkopers niet aanwezig. U bent dus van harte welkom om onze showroom te bezoeken, echter kunnen wij u wellicht slechts beperkt helpen het geven van tekst en uitleg bij de camper van uw wensen. Onze werkplaats is regulier geopend.

 

Vanwege de Caravan Salon te Düsseldorf zijn wij zaterdag 26 augustus en zaterdag 2 september gesloten!

Ook in 2017 is er weer de grootste camperbeurs van Europa. De Caravan Salon te Düsseldorf van 25 augustus* tot 3 september. Zoals elk jaar hét startsein voor alle camperfabrikanten om hun nieuwe modellen te tonen aan het grote publiek. Dit jaar barst op de beurs het modeljaar 2018 los. De Caravan Salon is al jaren de grootste camperbeurs van Europa, en dit jaar nog groter dan ooit tevoren.

 

Dit jaar presenteren, zoals gebruikelijk, ook Knaus en Carthago hun nieuwe 2018 modellen. Via onze website en nieuwsbrief blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwe modellen en ontwikkelingen. 

 

Wij van Linders Kampeerauto’s zijn zelf uiteraard ook aanwezig op de beurs in Düsseldorf, zowel bij Knaus als Carthago. Mocht u ons daar willen treffen dan verzoeken wij u voorgaand aan de beurs een afspraak met ons te maken. Ook vele modellen van Knaus en Carthago welke geen wijzigingen hebben ondergaan zullen aanwezig zijn. 

 

Wist u dat wij in totaal meer dan 100 verschillende modellen en indelingen leverbaar hebben? En wist u dan u ze allemaal hier kunt bekijken?


Graag tot ziens in Düsseldorf. Overnachten met uw camper kan ook bij het beursgebouw. Meer informatie daarover treft u op de algemene website van de Caravan Salon.


* Eerste beursdag is uitsluitend voor genodigden