Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Knaus BoxLife "Saint & Sinner"

Vindt u buscampers met een vrijwel identiek interieur als elk ander merk ook zo saai? Dan is er nu de Knaus BoxLife 'Saint & Sinner'. Een speciale editie op basis van de Knaus BoxLife 600 MQ (Dwarsbed) en 630 ME (Enkele bedden). De gelimiteerde oplage gaat een zeer rijke standaarduitrusting meekrijgen en een exclusief design van zowel in- als exterieur. De 'Saint & Sinner' zal als modeljaar 2018 leverbaar zijn en debuteert op de CMT Stuttgart.


De de opvallende rood-witte exterieur kleur doet hij zijn naam eer aan. Daarnaast vinden we 255-maat banden op 18" lichtmetalen velgen, meegespoten bumperdelen (waaronder de extra sportief vormgegeven voorbumper), zwarte designaccenten.

In het interieur domineert een in exclusief leder gestoken stoffering, evenals de two-tone kastfronten met eigen 'Saint & Sinner'-logo. Als uitrustingniveau krijgt deze duivelse buscamper een hemelse lijst aan opties toegewezen. Zo vinden we standaard het Fiat-pakket, Life-pakket met airconditioning, bijrijdersairbag, Cruise-Control, elektrische buitenspiegels, Luxe cabineverduistering, radiovoorbereiding en elektrische opstaptrede. Uiteraard is uw buscamper nog verder naar wens samen te stellen.


De 'Saint & Sinner' Knaus BoxLife is vanaf herst 2017 te bestellen als modeljaar 2018. Heeft u ook de geheel vernieuwde Knaus BoxStar al gezien? Of de buscamper uit het top-segment, de BoxStar Plus?

Videomateriaal

 
 
 

Knaus BoxLife 600 MQ 'Saint & Sinner'

Prijs: €73.724,-*  geheel rijklaar    |   Lengte: 599cm  |  Brochures aanvragen

Knaus BoxLife 630 ME 'Saint & Sinner'

Prijs: €76.774,-* geheel rijklaar     |   Lengte: 636cm  |  Brochures aanvragen