Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Nieuws

Op de hoogte blijven? Aanmelden en afmelden voor onze nieuwsbrief doet u hier...  |  Meer weten? Lees onze algemene camperinformatie!

view:  full / summary

Aangepaste openingstijden & toegankelijkheid Werkplaats

Posted by Linders Kampeerauto's on June 23, 2020 at 3:05 AM


Aangepaste openingstijden werkplaats & magazijn op maandagen

Vanaf heden is onze werkplaats & magazijn op maandag geopend van 08:30u tot 12:00u (i.p.v. 12:00u tot 17:00u).

U kunt in onze werkplaats uitsluitend op afspraak terecht. Uw afspraak kunt u telefonisch inplannen, voor regulier onderhoud kunt u dit ook online doen.


Aangepaste toegankelijkheid werkplaats van april t/m september

Vanwege de elk jaar toenemende drukte in onze werkplaats lopen wachttijden in het kampeerseizoen elk jaar hoger op.

Vervelend voor klanten welke kort voor vertrek nog onderhoud willen laten uitvoeren of kort voor vertrek nog gebreken constateren aan hun camper.

Vanwege de vele uitgestelde vakanties en eerder teruggekomen 'overwinteraars' vanwege de Corona-crisis hebben we nu met een nóg grotere piekdrukte te maken.

Dit heeft helaas tot gevolg dat we een de volgende maatregelen hebben moeten treffen:


>> Vanaf heden is onze werkplaats in het kampeerseizoen (van 1 april t/m 30 september) uitsluitend geopend voor bestaande klanten! <<


Onder bestaande klanten verstaan wij klanten welke hun camper bij of via Linders Kampeerauto's hebben aangeschaft of welke reeds als klant geregistreerd staan in ons klantenbestand omdat men de camper reeds bij Linders Kampeerauto's in onderhoud heeft (gehad). Uiteraard kunnen nieuwe kopers van een nieuwe of gebruikte camper bij ons bedrijf ook gewoon gebruik maken van onze diensten na aanschaf. Nieuwe klanten met een eldes aangekocht camper verwelkomen wij wederom in onze werkplaats vanaf 1 september. Uiteraard blijft het wel gewoon mogelijk om onderdelen wij ons te bestellen.


Wij benadrukken graag nogmaals het belang van tijdig preventief onderhoud, zodat problemen of vakantie of kort voor vertrek voorkomen kunnen worden. Onze onderhoudsassistent laat u zien welk onderhoud wij adivseren afhankelijk van de leeftijd van uw camper.


Caravan Salon Dusseldorf 2020 gaat door vanaf 5 september!

Posted by Linders Kampeerauto's on May 13, 2020 at 10:10 AM


De grootste camperbeurs ter wereld gaat ondanks de Corona-perikelen gewoon door! Echter is de datum iets naar achteren geschoven. Dit jaar (2020) kunt u de nieuwe campers bewonderen van 5 t/m 13 september tijden de Caravan Salon 2020. Uiteraard zijn ook wij van Linders Kampeerauto's aanwezig in Düsseldorf. Meer informatie leest u later op onze website!Extra maatregelen omtrent COVID-19 (Corona)

Posted by Linders Kampeerauto's on March 19, 2020 at 4:55 AMVanwege de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus (Corona) treffen wij extra maatregelen, ondanks deze maatregelen zijn wij tot op dit moment nog regulier geopend.


- Op het advies van het RIVM zullen wij het fysiek contact tot een minimum trachten te beperken. Dit betekend dat wij u vriendelijk zullen begroeten, echter zonder de handen te schudden. Daarnaast trachten wij de voorgeschreven afstand (1,5m) tot elkaar te waarborgen. Tevens is het niet toegestaan de werkplaats zonder toestemming te betreden.


- Heeft u last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Dan verzoeken wij u vriendelijk om uw bezoek uit te stellen en/of uw werkplaatsafspraak te verzetten/annuleren.


- Per maandag 23 maart is het niet meer mogelijk op reparaties te wachten! Alle voertuigen dienen tenminste 1 dag voor afspraak gebracht te zijn. Werkzaamheden starten pas 24 uur na ontvangst van het voertuig (i.v.m. quarantaine-tijd)!  Heeft u al een werkplaatsafspraak ingepland waarbij u blijft wachten? Neem dan contact met ons op. Onze werkplaats werkt vanzelfsprekend uitsluitend op afspraak!


- Wij nemen intern extra hygiënische maatregelen en vragen ook bezoekers extra op te letten op de persoonlijk hygiëne zoals het regelmatig wassen van de handen


- Betaling zullen uitsluitend nog per PIN plaats vinden (niet contact)

 


Showroom:

- Onze showroom is regulier geopend


Verhuur:

- Onze verhuurcampers zijn regulier beschikbaar en momenteel gewoon te reserveren. Echter is huren in de periode van heden t/m 6 april niet mogelijk. Op onze website treft u meer informatie over een eventuele annuleringsverzekering.


Magazijn:

- Ons magazijn is regulier geopend. Wel kunnen levertijden van onderdelen langer duren dan normaal wegens beperkere bezetting bij leveranciers en vertragingen tijdens het transport.


Werkplaats:

- Onze werkplaat is regulier geopend, houdt u rekening met de 24-uur quarantaine-tijd van uw camper (zie bovenstaand).

 

Carthago Experience Proefritdagen: 14 t/m 18 april 2020!

Posted by Linders Kampeerauto's on March 2, 2020 at 10:25 AM


Van 14 t/m 18 april 2020 nodigen wij u van harte uit om tijdens de 'Carthago Experience'-proefritdagen de échte rijkwaliteiten van een Carthago eens te komen ervaren! Altijd al eens de Premium Klasse in het camper-segment willen ervaren? Dat kan tijdens de 'Carthago Experience'. Tijdens deze dagen profiteert u van mooie acties en heeft u tevens de mogelijkheid om écht van een Carthago camper te proeven door diverse uitgebreide proefritten. Een Carthago heeft namelijk vele kwaliteiten welke u tijdens een bezoek aan onze showroom kunt ontdekken, maar de rij-eigenschappen zijn vaak minder snel te ervaren. En laat dát nu juist een van de sterke punten zijn van Carthago waar de premium opbouwkwaliteit écht tot zijn recht komt.

 

 

 

 

Wilt u zeker zijn dat er een plaatsje vrij is om een proefrit te maken in een van onze Carthago demonstratiemodellen? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Vanwege de verwachte drukte kunnen wij u niet garanderen dat er een mogelijkheid is om met een camper te rijden, wanneer u zich niet tevoren aanmeldt.

Nu tevens Knaus met enkele bedden te huur in 2020!

Posted by Linders Kampeerauto's on February 12, 2020 at 3:50 AM


Naast de top-klasse Carthago C-Compactline I 141 LE hebben wij vanaf nu Knaus L!VE Ti 700 MEG in onze verhuurvloot. Een splinternieuwe semi-integraal met enkele bedden en automaat. Hij is al te huur vanaf €816,- en bovendien huurt u bij ons erg flexibel per dag oif per week. Daarnaast bepaald u zelf uw ophaal- en retour-dag. Bekijk de verhuurmogelijkheden nu op onze verhuur-pagina. 

Carthago Chic C-Line T: Camper van het Jaar 2020!

Posted by Linders Kampeerauto's on January 13, 2020 at 8:10 AM


Elk jaar maakt het grootste en meest toonaangevende campermagazine van Europa (Promobil) een grote voorselectie van kanshebbers voor de grootste camperverkiezing uit Europa. Uit deze voorselectie mag er gestemd worden op de camper welke volgens de camperaar de titel "Camper van het Jaar 2020" mag dragen. Omdat iedereen natuurlijk andere wensen heeft in zijn of haar camper is er een onderscheid gemaakt in meerdere categoriën. Zo is er een uitslag voor de buscampers, alkoven, semi-integralen, integralen en liners. De eerste 4 categoriën zijn dan ook nog onderverdeeld in de middenprijsklasse en een winnaar uit het hogere prijssegment. Met trots mogen wij mededelen dat onze Carthago Chic C-Line T (de semi-integralen uit de Chic C-Line reeks) als absolute winnaar uit de bus is gekomen in de categorie "Semi-Integralen vanaf €72.000,-". Ook in categorie "Semi-integralen tot €72.000,-" vinden we een Carthago op het podium. De Carthago C-Tourer T staat hier namelijk op de 3e plaats. 


Ook de integralen van Carthago van vielen in de prijzen. In de categorie "Integralen vanaf €92.000,-" vinden we in de TOP 3 uitslag maar liefst 2 podiumplaatsen voor Carthago. Op plek nummer 2 namelijk de compleet vernieuwde Carthago Chic E-Line. gevolgd door de Carthago Chic C-Line I op plek nummer 3. 


Ook Knaus viel in de prijzen met een 3e plaats voor de Knaus LIVE Traveller alkoofmodellen in de categorie "Alkoven vanaf €62.000,-". De Knaus Van I integralen behalen eveneens de 3e plaats in de categorie "Integralen tot €92.000,-"


In de categorie "beste camperonderstel" is de Fiat al jaren heer en meester. De opkomst van de Mercedes-Benz lijkt daar voorals nog weinig verandering in te brengen, want waar de Fiat Ducato vorig jaar nog won met ruim 50% procent van de stemmen is dat nu maar liefst ruim 56%. Op plek twee vinden we de Sprinter van Mercedes-Benz, gevolgd door de Crafter van Volkswagen. Beste camperonderstel niet-automerk-gerelateerd is wederom het merk AL-KO. 


In de categoriën voor de accessoires wint Dometic in de categorie "airconditionings" en "koelkasten", Truma in de catergorie "kachels", Thetford in de categorie "toiletten" en Oyster in de categorie "satellietsystemen". 

Rss_feed