Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Nieuws

Op de hoogte blijven? Aanmelden en afmelden voor onze nieuwsbrief doet u hier...  |  Meer weten? Lees onze algemene camperinformatie!

view:  full / summary

Ook levertijd modeljaar 2022 neemt al een vlucht!

Posted by Linders Kampeerauto's on April 26, 2021 at 10:25 AM


Camperen is booming! Steeds meer mensen ontdekken de voordelen en het genot van een camper. Wie de laatste maanden de actualiteit heeft gevolgt heeft het vast meegekregen... zowel nieuwe als gebruikte campers zijn momenteel niet aan te slepen. Bestellingen voor modeljaar 2021 zijn reeds enkele maanden volledig uitverkocht. Hoewel het modeljaar 2022 normaliter pas vanaf augustus in de verkoop gaat, wordt ook het komende modeljaar al goed verkocht en voorbesteld. Dit heeft als gevolgt dat zelfs de levertijden voor 2022 al flink oplopen! Met name de actiemodellen van Knaus, zoals de VANSATION zijn niet aan te slepen. Dus, wie in het voorjaar van 2022 nog wilt genieten van zijn nieuwe camper, wacht het beste niet te lang met bestellen, want de levertijden zijn in de huidige tijd een stuk langer dan dat u in het verleden wellicht gewend was.


Bekijk ons actuele & verwachte aanbod...


Wist u dat u vanaf woensdag 28 april onze showroom weer kunt bezichtigen zonder afspraak?!

Werkplaats in kampeerseizoen uitsluitend voor bestaande klanten geopend.

Posted by Linders Kampeerauto's on February 19, 2021 at 4:15 AM


 

Vanwege de elk jaar toenemende drukte in onze werkplaats lopen wachttijden voor werkplaatsafspraken in het kampeerseizoen elk jaar hoger op.

Vervelend voor klanten welke kort voor vertrek nog onderhoud willen laten uitvoeren of kort voor vertrek nog gebreken constateren aan hun camper.

 

Vanwege de vele uitgestelde vakanties en eerder teruggekomen 'overwinteraars' vanwege de Corona-crisis hebben we nu met een nóg grotere verwachte piekdrukte te maken.

 

 

 

Als gevolg hiervan willen wij u er nogmaals op attenderen dat onze werkplaats in het kampeerseizoen (van 1 april t/m 30 september) uitsluitend geopend voor bestaande klanten! 

 

 

 

Onder bestaande klanten verstaan wij klanten welke hun camper bij of via Linders Kampeerauto's hebben aangeschaft óf welke reeds als klant geregistreerd staan in ons klantenbestand omdat men de camper reeds bij Linders Kampeerauto's in onderhoud heeft. Uiteraard kunnen nieuwe kopers van een nieuwe of gebruikte camper bij ons bedrijf ook gewoon gebruik maken van onze diensten na aanschaf. Nieuwe klanten met een elders aangekocht camper verwelkomen wij wederom in onze werkplaats vanaf 30 september. Uiteraard blijft het wel voor eenieder mogelijk om onderdelen wij ons te bestellen en af te halen.

 

 

 

Wij benadrukken graag nogmaals het belang van tijdig preventief onderhoud, zodat problemen of vakantie of kort voor vertrek voorkomen kunnen worden. Onze onderhoudsassistent laat u zien welk chassistechnisch- en opbouwtechnisch-onderhoud wij adivseren afhankelijk van de leeftijd van uw camper. Zeker nu camper langer in de stalling blijven staan vanwege de lockdown, voorzien we een nog grotere piekdrukte in het late voorjaar wanneer maateregelen (hopelijk) versoepeld kunnen worden. Plan uw afspraak daarom tijdig in!


Knaus komt met Van Ti Plus "Platinum Selection"-actiemodel (op MAN TGE!)

Posted by Linders Kampeerauto's on February 11, 2021 at 5:55 AM


Onze fabrikant Knaus is al enkele maanden volledig uitverkocht voor wat betreft de productie en levering van campers voor dit jaar. Wegens het optimaliseren van de productieplanning heeft Knaus in samenwerking met MAN tóch nog enkele mogelijkheden gezien. In de maanden mei en juni 2021 kunnen wij hierdoor (i.t.t. eerdere berichten) tóch nog een gelimiteerde oplage Knaus Van Ti Plus campers leveren. En om u over de streep te trekken worden deze nu omgedoopt tot "Platinum Selection"-actiemodel met alle opties en maar liefst €19.215,- VOORDEEL!


 

Wat krijgt u daarvoor? Een stoere camper in vertrouwde Knaus bouwkwaliteit op subliem MAN TGE-onderstel met voorwiel- of optioneel vierwielaandrijving. Dit onderstel is standaard al uitgevoerd met 177pk motor met 8-traps DSG automaat, noodremassistent, 17" aluminium velgen, Indium grijze cabine, MAN navigatiesysteem, DAB+, achteruitrijcamera, multifunctioneel stuurwiel, cruise-control, vermoeidheidsherkenning, hulpluchtvering en nog meer... Ook de opbouw is full-option uitgevoerd met o.a. een luxe "Premium" woondeur, dubbele grote garagedeuren, extra ramen waaronder panoramaraam cabine, speciale Campovolo grijze zijwanden, luxe stoffering, speciale striping, Truma CP-Plus & iNet, Ambientverlichting, Oyster antenne en 32" TV, luifel en wederom nog veel meer...  U kunt dus deze zomer nog op pad! Deze camper zijn ook nog naar wens configureerbaar! Maar zorg dat u er snel bij bent, want deze gelimiteerde oplage is slechts zeer beperkt leverbaar!


Meer informatie over de Knaus Van Ti Plus 'Platinum Selection'...Lockdown: Maatregelen tot en met 19 januari 2021

Posted by Linders Kampeerauto's on December 15, 2020 at 6:30 AM


Als gevolg van de lockdown tot en met 19 januar 2021 moeten we de volgende maatregelen treffen:


- Onze showroom is gesloten! Toch interesse in een van onze (gebruikte) campers? Geen probleem, wij komen met de camper naar u huisadres zodat u de camper daar op u gemak en corona-proof kunt bekijken! Meer informatie over een camper kopen vanuit huis leest u hier.


- Onze werkplaats is regulier geopend, maar uitsluitend op afspraak. Afwijkende openingstijden rond kerst en oud-en-nieuw leest u hier.


- Ons magazijn is uitsluitend geopend voor het ophalen van onderdelen, niet voor verkoop. Voor verkoop en prijsopgave kunt u direct online terecht via onze website of mail naar onderdelen@linderskampeerautos.nl


DE LOCKDOWN IS INMIDDELS VERLENGT: VOOR ACTUELE INFORMATIE KIJKT U OP ONZE HOMEPAGINA.

Knaus Buscampers vanaf 2021 ook met hefdak & panoramadakraam cabine!

Posted by Linders Kampeerauto's on September 14, 2020 at 6:30 AM


De Knaus buscamper-reeks, bestaande uit de conventionele BoxStar, de praktische BoxLife met garage en de top-klasse BoxDrive op MAN TGE-basis hebben in modeljaar 2021 ook de nodige updates gekregen. Zo is er voor de BoxStar en BoxDrive-modellen in H2 hoogtemaat een optioneel hefdak beschikbaar gekomen met een royaal twee-persoonsbed. Zo hebben we ineens buscampers met 4, 5 of 6 slaapplaatsen tot onze beschikking. Wie het hefdak maar sporadisch gebruikt heeft er ook geen 'last' van de extra hoogte van een verhoogd dak of de verminderde binnenruimte van een hefbed in het interieur. Het hefdak van Knaus is uniek in zijn soort. Door het hoogwaardige LFI-techniek is elk geproduceerd hefdak 100% van dezelfde pasvorm, lichtgewicht en heeft perfecte isolatie. De ringleiding van de kachel word zelf in de daktent geblazen, waardoor ook verblijft bij koudere temperaturen in de bovenste slaapkamer aangenaam is. Door de dakspoiler is er ook een optimale aerodynamica. In tegen stellen tot veel andere merken blijft bij Knaus een groot dakraam boven de zitgroep mogelijk, omdat het dakraam op exact de hoogte van de doorgang word geplaatst. Daarnaast is deze voor hoogwaardige geïsoleerd tentdoek voorzien welke geheel te verduisteringen, maar ook grotendeels als venster met horrengaas te gebruiken is. Je kunt zelfs een groot deel van het doek compleet wegritsen, waardoor je in je eigen 'uitkijktoren' kunt genieten van de omgeving. Knaus noemt het de 'cabrio'-functie, zo u wilt... Daarnaast is het bovenste bed (van maar liefst 200cm x 135cm) optioneel voorzien van RGB-led sfeerverlichting (in aanvulling op de standaard geïntegreerde spots) en USB-stopcontacten en zelfs een inducatieve telefoonlader (opladen zonder snoer). Naast de dakspoiler aan de voorzijde is het hefdak aan de achterzijde voorzien van twee doorlopende sierkappen, waardoor de camper en-profil een mooiere uitstraling krijgt. Door de oversteek aan de achterzijde van het hefdak zo kort mogelijk te houden is er bij de meeste modellen zelfs nog ruimte voor een dakraam boven het achterbed of zelfs een airconditioning!  Door de toegang naar de bovenste verdieping dwars op de rijrichting te plaatsen is de instap gemakkelijk en ruimebesparend. Het inklapbare laddertje past precies in de opbergruimte boven de cabine. 


Een andere noviteit van Knaus is het panoramadakraam in de cabine. Iets wat we bij andere merken buscamper natuurlijk ook al kende, toch gaat Knaus een stap verder. Waar de meeste panoramadakramen altijd 'dicht' zijn is het Knaus panoramadakraam ook te openen. Ook lopen de bovenkaste dan mooi door in de cabine, waardoor er een heus semi-integraal effect ontstaat. Uiteraard is het dakraam voorzien van hor en verduistering. Het nieuwe dakraam geeft extra veel lichtinval in het interieur en meer sta-hoogte in de cabine en is vanaf heden leverbaar op alle H2-hoogte BoxStar en BoxLife buscampers (zonder hefdak). Carthago Liner-For-Two in modeljaar 2021 in nieuw jasje!

Posted by Linders Kampeerauto's on August 31, 2020 at 7:45 AM


Carthago verraste enkele jaren terug vriend en vijand met de komst van de Liner-For-Two een camper met gigantische rondzit en tóch een grote garage en comfortabele enkele bedden. De Liner-For-Two was (en is) natuurlijk onderhuids grotendeels gebaseerd op de Chic E-Line (op Fiat Ducato) en Chic S-Plus (op Iveco). Die laatste twee kregen vorig jaar een grondige metamorphose, de Liner-For-Two is dit jaar aan de beurt. Qua uiterlijk lijkt hij nu weer erg op de recent vernieuwde Chic E-Line en Chic S-Plus. We vinden een gelijkaardig voorfront met vol-LED koplampen en eenzelfde striping. Aan de binnenzijde is er op het eerste gezicht weinig nieuws te ontdekken, toch heeft Carthago ook daar niet stil gezeten. Zo zijn er in het Sienna Bicolor interieur meer witte accenten te vinden en is het aantal lederen stoffering uitgebreid. Ook is het nu mogelijk om boven de zitgroep niet één maar twéé grote panoramadaken te bestellen, waardoor de toch al ruime leefruimte nóg groter oogt. De voorstoelen zijn draaibaar en de 'bij-kamer' welke men hiermee creëerd is nog meer geoptimaliseerd door het optionele bureau-pakket, waarmee in deze kamer een heuse kantoorruimte of TV-kamer gecreëerd kan worden. De koelkast word uitgevoerd met een dubbele deur zodat deze zowel vanuit de woonkamer als de keuken gemakkelijk te openen is. De (optionele) oven word vanaf heden gemonteerd in het keukenblok. 


De Carthago Liner-For-Two blijft leverbaar in de twee bekende indelingen, de I 53 en de verlengde "L"-variant met lange vensterbank achter de zitgroep, zodat er naast fietsen tevens een scooter vervoerd kan worden in de garage. U heeft de keuze uit Fiat Ducato AL-KO chassis (tandem-as in geval van de verlengde I 53 L) of Iveco Daily met ladder-chassis, dubbellucht en achterwielaandrijving. Prijzen beginnen in 2021 bij €156.105,- (NL). 
Rss_feed