Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Nieuws

Ingrijpende facelift exterieur Carthago C-Compactline in 2020!

Posted by Linders Kampeerauto's on June 7, 2019 at 9:05 AMDe compactste telg uit de Carthago-reeks krijgt en flinke opfrisbeurt. De Carthago C-Compactline (de extra smalle en lichtgewicht integraal) krijgt onder andere een nieuw, strak vormgegeven voorfront. Zo vinden we een strakker vormgegeven grill met horizontale chroomaccenten. Ook de richtingaanwijzers uit de B-zuil zijn nu geïntegreerde in de andere verlichtingsunits. Tevens is de LED-dagrijverlichting aan een update onderhevig. De zijwanden zijn tegenwoordig geheel in Carthago-wit uitgevoerd (in plaats van grijs) en de striping is gelijk getrokken met de andere Carthago-modellen. De zijramen van de cabine zijn door een groot zwart designelement meer geïntegreerd in het design.


Niet alleen het uiterlijk onderging een metamorfose, ook technisch werd er opnieuw gerekend en geteld. Uiteindelijk wisten de knappe koppen van de ontwikkelingsafdeling van Carthago de reeds lichtste camper in zijn segment nóg 20 hele kilo’s lichter te maken dan zijn voorganger. Qua interieur is er echter weinig nieuws te melden. De tafels hebben een iets luxere uitstraling gekregen met een chroomaccent op de kopse kant. En er kunnen vanaf heden 24” TV's gemonteerd worden (dat zijn 2 hele inches meer dan voorheen). Hiermee is de premiumklasse, extra smalle integraal, voorzien van o.a. dubbele bodem en AL-KO chassis weer helemaal bij de tijd. 


De Carthago C-Compactline blijft leverbaar met de bekende indelingen. De I 138 met dwarsbed van slechts 6,40m lengte en de I 141 LE met enkele bedden van slechts 6,60m. Wie kiest voor enkele bedden in een maatje groter heeft de keuze tussen de I 143 LE en I 144 LE van beide nét géén 7 meter. Ook voor de Queensbed-liefhebbers is er een model, namelijk de I 144 QB van gelijke lengte. De vanaf-prijzen zijn binnenkort bekend. Eveneens treft u bij ons binnenkort de nieuwe modellen C-Compactline. Ze hebben wij onder andere een nieuwe Carthago C-Compactline I 141 LE onderweg. Onderstaand treft u de eerste beelden van het nieuwe modeljaar 2020.


CARTHAGO C-COMPACTLINE I 144 QBCARTHAGO C-COMPACTLINE I 143 LECARTHAGO C-COMPACTLINE I 141 LECategories: None


Comments are disabled.