Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Nieuws

Knaus komt met budgetvriendelijke LIVE I integraal!

Posted by Linders Kampeerauto's on July 19, 2019 at 9:50 AMNiet voor niks bouwen de meeste merken uit het absolute top-segment vrijwel uitsluitend integraalcampers... de integraal biedt namelijk het meeste comfort, de meeste ruimte en de beste isolatie. Eigenlijk heeft een integraal ten opzichte van andere campervormer maar één groot nadeel, namelijk het prijskaartje. Knaus bewijst dat het ook anders kan met de splinternieuwe Knaus LIVE I-serie in modeljaar 2020. De Knaus LIVE I is een budgetvriendelijke integraal, gebaseerd op de bestaande Knaus LIVE Ti (semi-integraal). Van binnen vinden we dan ook veel gelijkenissen met zijn semi-integraal broers en zussen.
Het grote voordeel zit hem uiteraard in het integraal-front met grote panoramische voorruit. Hierdoor herbergt de Knaus LIVE I een groot tweepersoons-hefbed, echter kan deze (indien gewenst) vervangen worden door kastwerk rondom het voorfront. Deze stoere neus maakt hem onderdanks het gustige prijskaartje toch een prachtige camper om te zien. Optioneel is hij met het Styling optiepakket nog sportiever te maken door het toevoegen van carbonstriping, chroomaccenten, sideblades en lichtmetalen velgen. Ook is de standaarduitrustig desondanks dik in orde, zo is de LIVE I standaard al voorzien van Vol-LED koplampen en de fantastische (nieuwe) Grammer pilotenstoelen. 
De Knaus LIVE I word leverbaar met twee indeling, namelijk de 650 MEG en 700 MEG zoals we die ook al kennen uit de LIVE TI-reeks. Die laatste (de 700 MEG) is overigens vanaf volgend jaar ook optioneel te leveren met grote 177l koelkast! Definitieve prijzen zijn nog niet bekend, naar verwachting zullen beide modellen een vanafprijs kennen rond de €72.500,-. In de huidige campermarkt zijn er weinig concurrenten welke met een vergelijkbaar afwerkingsniveau daaraan kunnen tippen. 
Wij verwachten de nieuwe KNAUS LIVE I binnenkort in onze showoom! Voor informatie van de nieuwe KNAUS LIVE I kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!Categories: None


Comments are disabled.