Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Nieuws

Extra maatregelen omtrent COVID-19 (Corona)

Posted by Linders Kampeerauto's on March 19, 2020 at 4:55 AMVanwege de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus (Corona) treffen wij extra maatregelen, ondanks deze maatregelen zijn wij tot op dit moment nog regulier geopend.


- Op het advies van het RIVM zullen wij het fysiek contact tot een minimum trachten te beperken. Dit betekend dat wij u vriendelijk zullen begroeten, echter zonder de handen te schudden. Daarnaast trachten wij de voorgeschreven afstand (1,5m) tot elkaar te waarborgen. Tevens is het niet toegestaan de werkplaats zonder toestemming te betreden.


- Heeft u last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Dan verzoeken wij u vriendelijk om uw bezoek uit te stellen en/of uw werkplaatsafspraak te verzetten/annuleren.


- Per maandag 23 maart is het niet meer mogelijk op reparaties te wachten! Alle voertuigen dienen tenminste 1 dag voor afspraak gebracht te zijn. Werkzaamheden starten pas 24 uur na ontvangst van het voertuig (i.v.m. quarantaine-tijd)!  Heeft u al een werkplaatsafspraak ingepland waarbij u blijft wachten? Neem dan contact met ons op. Onze werkplaats werkt vanzelfsprekend uitsluitend op afspraak!


- Wij nemen intern extra hygiënische maatregelen en vragen ook bezoekers extra op te letten op de persoonlijk hygiëne zoals het regelmatig wassen van de handen


- Betaling zullen uitsluitend nog per PIN plaats vinden (niet contact)

 


Showroom:

- Onze showroom is regulier geopend


Verhuur:

- Onze verhuurcampers zijn regulier beschikbaar en momenteel gewoon te reserveren. Echter is huren in de periode van heden t/m 6 april niet mogelijk. Op onze website treft u meer informatie over een eventuele annuleringsverzekering.


Magazijn:

- Ons magazijn is regulier geopend. Wel kunnen levertijden van onderdelen langer duren dan normaal wegens beperkere bezetting bij leveranciers en vertragingen tijdens het transport.


Werkplaats:

- Onze werkplaat is regulier geopend, houdt u rekening met de 24-uur quarantaine-tijd van uw camper (zie bovenstaand).

 

Categories: None


Comments are disabled.