Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Nieuws

Caravan Salon Dusseldorf 2016 komt er weer aan!

Posted by Linders Kampeerauto's on August 14, 2015 at 11:20 AMHet is weer zover! Modeljaar 2015 is aan zijn laatste weken bezig en als van ouds wordt het intrede van het nieuwe Modeljaar 2016 in de camperbrache gevierd met de grootste camperbeurs van Europa... de Caravan Salon te Düsseldorf. Zoals elk jaar worden ook dit jaar weer alle nieuwe modellen en indelingen tentoongesteld. Ook deze aankomende beurs is het scala aan modellen en types weer grootser dan ooit tevoren. Ook de primeurs van Knaus en Carthago zullen hier aanwezig zijn. Bovendien is dit de uitgelezen kans om u eens goed te orriënteren... of het model wat uw specifieke voorkeur heeft, eens in levende lijve te zien. Want op deze beurs staan vrijwel alle modellen. Bovendien kunt u tijdens deze beurs vaak profiteren van extra kortingen en aanbiedingen. Tijdig bestellen zorgt voor een tijdige levering van uw camper! Om het voor u wat gemakkelijker te maken heeft men de mooiste campers (uiteraard Knaus en Carthago) verzameld in één hal, namelijk hal 16 (buscampers hal 15). 


Uiteraard zijn ook wij vertegenwoordigd op de stand van Knaus en Carthago. Wilt u graag samen met ons wat meer informatie vergaren over een of meerdere modellen, dan kunt u hiervoor vóór aanvang van de beurs een afspraak maken. Zodoende roosteren wij tijd voor u vrij om op dat moment in alle rust alles eens op een rij te kunnen zetten. Zo brengt Knaus onder andere zijn splinternieuwe topklasse integraal mee, de Sun I. Daarnaast vinden we er de geheel aangepaste semi-integraal en integraal Van-modellen, waarbij men nu door slimme bouwtechniek nog meer leefruimte weet te crëeren. Ook zien we er de nieuwe 580 MK en 650 MEG Van-indelingen. Bij Carthago is de grootste primeur de geheel vernieuwde Chic E-Line integraal... deze top-klasse integraal is niet alleen qua styling volledig vernieuwd, maar is nu ook met twee nieuwe indelingen leverbaar. Daarnaast vinden we de C-Tourer integraal modellen welke een nieuwe facelift habben gekregen en nu ook het bekende V-front voeren. Ook komt Carthago met de extra voordelige C-Tourer Sport integralen, welke het premiumsegment nu bereikbaarder maken dan ooit. En als klap op de vuurpijl komt deze tevens met een geheel vernieuwde indeling... de C-Tourer Sport I 144 QB welke een ruime indeling met Queensbed toch onder de 7 meter lengte weet te houden. Kortom, genoeg te zien!


Kaarten voor de beurs (en bijbehorenden camperplaats) kunt u verkrijgen via www.caravan-salon.de of kopen aan de ingang van het beursterrein, de Messe Düsseldorf. Vanwege de beurs is ons bedrijf de dag vóór aanvang gesloten. vrijdag 28 augustus zijn wij dus dicht. Vanaf zaterdag 29 augutus tot en met zondag 6 september verwelkomen wij u graag op de beurs.


Maarten Linders (Carthago)

Sven van der Smissen (Knaus)


Meer nieuws over de laatste Carthago en Knaus modellen leest u in ons nieuwsoverzicht of op onze speciaal ontwikkelde Knaus-website of Carthago-website

Categories: None


Comments are disabled.