Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Nieuws

Knaus komt met compleet vernieuwde VAN I voor modeljaar 2022!

Posted by Linders Kampeerauto's on July 16, 2021 at 5:15 AMDe compacte integraal van Knaus, de Van I, krijg in modeljaar een flinke opfrisbeurt. Sterker nog, de Van I voor 2022 is een compleet nieuw ontwerp ten opzichte van de vorige generatie. Hij word grotendeels gebaseerd op de semi-integrale best-steller evenknie, de Knaus Van Ti, welke vorig jaar al een grondige metamorphose kreeg. De basis van de semi-integraal word nu overgoten met een integraal sausje en daarbij werd en qua voorfront overduidelijk gekeken naar de grotere LIVE I-integralen. Net als de semi-integraal krijgt de VAN I het moderne interieur, de FoldXpand-achterwand met geïntegreerde achterlichten (meer binneruimte bij gelijke voertuiglengte) en komt hij met dezelfde indelingen. Dat zijn de 550 MF met Fransbed onder 6m lengte en de 650 MEG met enkele bedden onder 7m lengte.

De Knaus VAN I onderscheid zich in de markt door zijn automotive-look, standaard vol-LED koplampen, unieke FoldXpand achterwand en diagonaal opstelde indeling voor nog meer bewegingsvrijheid. Het interieurdesign in modern en toch warm door een combinatie van hout- en industrieële uitstraling. De stoffering kan naar wens worden uitgezocht. Uiteraard zijn ook de cabinestoelen in bijpassend stoffering leverbaar. 

Kortom, zéér veel camper voor een zéér scherpe vanafprijs. De nieuwe Knaus Van I is er in 2022 namelijk al vanaf €81.601,- (550 MF). Kiest u voor enkele bedden, dan kunt u al terecht vanaf €84.921,- (650 MEG).

Bekijk hier de eerste bewegende beelden van de nieuwe VAN I & de gefacelfite Sky Ti >>Categories: None


Comments are disabled.