Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Nieuws

Kleine facelift voor Knaus Sky Ti & LIVE I 2022 (+ Nieuwe Sky Ti 550 MEG-indeling)

Posted by Linders Kampeerauto's on July 16, 2021 at 5:45 AM


Wellicht de best verkochte semi-integraal in de markt, de Knaus Sky Ti, en de integraal met de meest onverslaanbare prijs-kwaliteit-verhouding, de gunstig geprijsde Knaus LIVE I, krijgen beide een kleine facelift voor modeljaar 2022. Hoewel de campers op het eerste oog grotendeels ongewijzigd blijven valt wel direct de nieuwe FoldXpand-achterwand op. Deze nieuwe achterwand is naast een stijlelement ook nog eens erg praktisch. Door de verzonken achterlichten wist Knaus namelijk méér binnenruimte te creëren bij gelijkblijvende voertuiglengte. Zowel de Knaus Sky Ti als de LIVE I krijgen vanaf modeljaar 2022 deze nieuwe achterwand. Deze gewonnen ruimte betekend dus ook (iets) meer ruimte in het interieur. Dat zien we (modelafhankelijk) terug door iets langere bedlengten en (bijvoorbeeld zoals bij de Sky Ti 650 MEG) een extra smal hangkast(je) tussen de bedden en badkamer. Bij de Sky Ti springt ook het hele grote 3e remlicht uit het oog, welke bijna de gehele breedte van de achterwand beslaat. 


Nieuw in het portefolio bij de Sky Ti-reeks is de 550 MEG indeling. Dat word een unieke indelingen met twee enkele bedden ónder 6m lengte. Meer over deze nieuwe indeling leest u binnenkort op onze website. De Sky Ti krijgt tevens een upgrade qua koelkast, want bij alle modellen groeit deze van 133l naar 142l. Ook kan er in modeljaar 2022 af-fabriek voor een buitendouche gekozen worden. 


Ook bij de LIVE I komen enkele nieuwe opties beschikbaar en word de gaskast zo gepositioneerd dat gasflessen voortaan náást elkaar staan i.p.v. achter elkaar, hetgeen het verwisselen van flessen nog makkelijker maakt. Op beide modellen is het mogelijk om vanaf 2022 SMART-TV's te bestellen of zelfs een Lithium Ion-boordaccu.


De Sky Ti is er ook in modeljaar 2022 als Platinum Selection actiemodel. De vanafprijzen voor de (normale) Knaus Sky Ti beginnen in 2022 bij €83.361,- en voor de LIVE I is dat slechts €80.771,-. De LIVE I is daarmee een van de scherpst geprijsde integralen in de markt!


(Foto's: Knaus Sky Ti 650 MF & 650 MEG Platinum Selection 2022)Categories: None


Comments are disabled.