Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Uitsluitend op afspraak geopend!

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Monday July 12, 2021 - Tuesday August 10, 2021
Bolle Akker 3, Bakel  (map)SHOWROOM UITSLUITEND OP AFSPRAAK GEOPEND!

In de periode van 12 juli 2021 t/m 22  augustus 2021 is onze showroom uitsluitend op afspraak geopend. Op zaterdag 17, 24 & 31 juli 2021 zijn wij GESLOTEN!


Wegens de vakantieperiode en de beperkte voorraad als gevolg van de vele verkopen en de lange levertijden op nieuwe campers kunt u in bovenstaande periode uitsluitend op afspraak onze showroom bezoeken voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte camper. 


Wilt u een verkoopafspraak maken? Bel dan met 0492-342508 of mail naar verkoop@linderskampeerautos.nl


WERKPLAATS OP AFSPRAAK GEOPEND & AANNAME-STOP NIEUWE KLANTEN TOT 1 OKTOBER

In onze werkplaats kunt u het gehele jaar door uitsluitend op afspraak terecht!

Vanwege grote drukte in onze werkplaats hebben wij helaas moeten besluiten tot 1 oktober een aanname-stop in te voeren voor nieuwe klanten. Tot 1 oktober is onze werkplaats dus uitsluitend geopend voor bestaande klanten van Linders Kampeerauto's welke hun camper in het verleden bij ons hebben aangeschaft of welke in de laatste 4 jaar reeds eerder van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Nieuwe klanten kunnen terecht vanaf 1 oktober 2021. 

Plan onderhoud aan uw camper tijdig in. Vanwege de grote drukte is er een lange wachttijd alvorens wij uw afspraak kunnen inplannen in onze werkplaats.


Wilt u een werkplaatsafspraak maken? Bel dan met 0492-342508 of mail naar info@linderskampeerautos.nl


MAGAZIJN & ONDERDELEN

In de periode van 12 juli 2021 t/m 22 augustus 2021 is ons magazijn uitsluitend op afspraak geopend.


Voor het bestellen en prijsopgaven van onderdelen kunt u mailen naar onderdelen@linderskampeerautos.nl . Helaas kunnen wij telefonisch geen prijsopgave van onderdelen geven.


BEPERKTE BEREIKBAARHEID

Vanwege een beperkte personele bezetting in de periode 12 juli 2021 t/m 22 augustus 2021 kan het voorkomen dat wij telefonisch lastiger bereikbaar zijn. We proberen uiteraard alle telefoontjes te beantwoorden, helaas komen er op piekmomenten soms meer lijnen binnen dan dat wij in deze periode kunnen beantwoorden. Daarom adviseren wij u om, niet dringende gevallen, bij voorkeur per e-mail naar ons te sturen naar info@linderskampeerautos.nl 


Wij danken u voor uw begrip.

Team - Linders Kampeerauto's