Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Heeft u interesse in een van onze campers?
Maar wilt/kunt u niet afreizen naar Bakel?

Geen probleem... wij komen met de betreffende camper gewoon naar ú!*

Bezichtiging aan huis: "Veilig & Vertrouwd een camper kopen zonder de deur uit te moeten"

 

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen: Heeft u interesse in een van onze campers, maar kan of wil u niet afreizen naar Bakel? Wij maken het mogelijk om een camper, volledig en vertrouwd, op afstand aan te schaffen. Wilt u de camper tóch graag 'in het echt' zien? Geen probleem, dan komen wij met de betreffende camper gewoon naar uw huisadres*! Hoe gaat dat in zijn werk?

 

STAP 1: Vindt uw camper op onze website

Onder het kopje 'AANBOD' op onze website treft u alle leverbare en binnenkort verwachte campers. Aldaar vindt u ook alle foto's van de camper, alles specificaties, actuele gewichten (incl. gewicht weegbrug!) en alle andere relevantie informatie. 

STAP 2: Bekijk de uitgebreide walkaround-video

Bij alle advertenties staat in de beschrijving een links naar de 'Walkaround'-video (indien beschikbaar). In deze HD video nemen we u mee in een rondleiding rondom de camper. Zo krijgt u een nóg beter beeld van de camper. Heeft u nog aanvullende vragen om foto's of videomateriaal dan kunt u hiervoor contact opnemen. 

 

STAP 3: Bekijk in 360' graden

Onze campers zijn ook in 360' graden te bewonderen. U vindt de link van de 360'-graden foto in de omschrijving van de advertentie. Eventueel is er ook nog een uitgebreidere fotoreportage per e-mail opvraagbaar. Zo geven wij u een optimaal en eerlijk digitaal beeld van de camper.

STAP 4: Interesse gewekt? Vraag een offerte!

In de voorgaande stappen heeft u een goed beeld kunnen krijgen. Ziet u uzelf al richting de zon vertrekken met deze camper? Vraag dan direct een scherpe offerte aan per e-mail of via onze website! Wij zullen u deze offerte dan aan u verstrekken per e-mail of (op verzoek) per post. Is de door ons uitgebrachte offerte voor u interessant? Dan wij komen langs bij u thuis*!
 

STAP 5: Bekijk de camper bij u thuis voor de deur!

Indien gewenst kunnen wij na stap 1 t/m 4 de camper ook bij u voor de deur komen tonen!* Zo hoeft u niet af te reizen naar Bakel. Door het doorlopen van de eerdere stappen heeft u al een goed beeld van de camper gekregen, maar een dergelijke aanschaf moet u uiteraard toch in het écht ervaren. Eventueel is het ook mogelijk om direct een proefrit met de camper te maken in uw eigen vertrouwden omgeving. Voldoet de camper aan uw verwachtingen, dan kunnen wij u direct feliciteren met de aanschaf van uw nieuwe camper! 


Is de camper toch niet helemaal wat u er van had verwacht? Dan zit u nergens aan vast en kost het u niks! 


Eventueel kunnen we de camper, na het rijklaarmaken, op uw huisadres afleveren. Onze campers welke worden afgeleverd met het vakantieklaarpakket worden voorzien van een nieuwe onderhoudsbeurt, APK, nieuwe distributieriem (indien nodig), algehele opbouwcontrole en 6 maanden BOVAG garantie (raadpleeg de voorwaarden!)* Bezichtinging op locatie is mogelijk in de volgende gebieden:


- Gehele provincie Noord-Brabant

- Buiten de provincie Noord-Brabant op een afstand van maximaal 100km vanaf onze showroom in Bakel (binnen Nederland)* Bezichtiging op locatie is uitgesloten bij de volgende campers:

- Nieuwe campers

- Campers in consignatieverkoop

- Campers met een vraagprijs minder dan €12.500,-

- Caravans


 

Indien u de camper niet op eigen terrein kunt bekijken geldt er uiteraard de wettelijke groepsgrote van 2 personen en kan de camper dus door 1 persoon, naast onze medewerker, tegelijkertijd bekeken worden.