Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Wij zijn officieel dealer Carthago Campers...

Kampeerauto's van Carthago zijn een unieke combinatie van knusse woonsfeer, hoogste functionaliteit en topklassetechniek. In een Carthago voelt u zich meteen thuis. Op de bijna spreekwoordelijke duurzaamheid van een Carthago kunt u vertrouwen – te allen tijde, waar u ook bent en dat het hele jaar door. Elk afzonderlijk model is tot in het detail doordacht en herkenbaar aan de eersteklas materialen en hoogwaardige afwerking. En niet op de laatste plaats is in elke Carthago kampeerauto de ervaring van meer dan 30 jaar kampeerautofabricage terug te vinden – dat merkt u aan alles.

Carthago eigenaars laten van zich horen: zij beoordelen hun voertuigen bij de jaarlijks plaatsvindende enquêtes van toonaangevende vaktijdschriften steeds weer met de hoogste waarderingen. Ook dit jaar hebben de lezers hun oordeel weer uitgesproken: "Koning Klant Award" van het Duitse tijdschrift Reisemobil International: de eerste plaats in de luxeklasse wordt bezet door Carthago.   De pluspunten van een Carthago camper

 • Premium bouwkwaliteit & afwerkingsniveau
 • Rijke standaarduitrusting
 • Lichtste camperbouw in zijn segment door aluminium opbouw
 • Standaard compleet houtvrije opbouw
 • Alle modellen standaard AL-KO chassis
 • Altijd voorzien van een dubbele bodem
 • Een van de beste isolatiewaarden is de markt met alu-alu wanden
 • Altijd een grote Jumbo-Garage
 • Een van de grootste garages in hun segment
 • Standaard extern waterpompsysteem
 • Een zeer waardevaste investering
 • Standaard GFK dak- én bodemplaat
 • Standaard 10 jaar waterdichtheidsgarantie

 
 
 

   Lichtgewicht Premium-klasse

Carthago C-Compactline

De met C-Compactline integralen weet Carthago zijn topkwaliteit in een zeer compacte modellenreeks van slechts 2,18m breed te positioneren. Dankzij zijn smalle opbouwmaat en luxe standaarduitrusting is hij de ideale reisgenoot van de onafhankelijke camperaar. 

Carthago C-Tourer

De C-Tourer semi-integralen & integralen weten de Carthago topkwaliteit te combineren met een extra laag eigengewicht een scherpe prijsstelling. Zo is de C-Tourer leverbaar in vele indelingen en zijn alle modellen standaard houtvrij en voorzien van een grote garage. 
 

   Comfort Premium-klasse

Carthago Chic C-Line (XL)

De absolute best-sellers van Carthago zijn de luxe Chic C-Line integralen & semi-integralen welke topkwaliteit weten te creëren in het 3.500kg segment. Eventueel zijn deze modellen ook leverbaar als Chic C-Line XL uitvoering waarmee zij voorzien worden van een tandem achteras.

Carthago Liner-For-Two 

De Liner-For-Two is de topsegment integraal welke het anders doet dan andere, hoewel het model veel gelijkenissen kent met de Chic E-Line onderscheid de Liner-For-Two zich met zijn indelingen. Bijvoorbeeld met gigantische rondzitten en geïntegreerde enkele hefbedden. 

 

Carthago Chic E-Line (XL)

De Carthago E-Line integralen bieden topkwaliteit in het C(1)-rijbewijs segment zowel leverbaar met enkele-as & tandem-as (DA). De E-Line modellen kenmerken zich door hun mega-garage, keuze uit diverse indelingen en lengtes en een hoog zelfstandigheidsniveau door optimale voorzieningen.

Carthago Chic S-Plus

Topklasse integralen op basis van Iveco-chassis vindt u bij de luxe Carthago Chic S-Plus modellen. De S-Plus biedt u alle luxe en comfort welke u van Carthago mag verwachten. Dankzij het Iveco-onderstel beschikt u over krachtigere motoren, grotere trekkracht en meer beladingsmogelijkheden...