Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Chassisdragers

Linders Kampeerauto's levert alles voor aan het chassis van uw camper...

Ook voor montage van trekhaken en motor-, scooter, en fietsendragers aan het chassis kunt u bij ons terecht. Een mooi voorbeeld is de M-Star fietsendrager welke aan het chassis gemonteerd word waardoor u niet alleen nooit meer hoeft te tillen, maar ook met een gerust hart zware elektrische fietsen op uw camper kunt vervoeren. Let op, het kan voorkomen dat voor een trekhaak of motor-, scooter-, of fietsenrek chassisverlenging moet worden toegepast. Bestel daarom nooit zomaar een trekhaak op basis van uw basisvoertuig. Wilt u een chassisdrager laten monteren? Neem dan contact met ons op!
 

Ons advies:

Fietsenrek voor camper

Memo M-Star

Fietsendrager voor aan het chassis. Mede daardoor zeer geschikt voor zwaardere (elektrisch) fietsen. Omdat de M-Star opklapbaar is neem hij tevens weinig ruimte in beslag indien u rijdt zonder fietsen achterop de camper. 


Prijs op aanvraag

Scooterrek voor camper

Memo M-Classic

Motor-/Scooterdrager aan het chassis met een maximumale beladingscapacteit van 150kg. Kwalitatief hoogwaardige product met een eigen gewicht van slechts 30kg. Tevens alternatief leverbaar met 170kg capaciteit. 


Prijs op aanvraag

Fietsenrek voor buscamper

Memo Van-Star

Fietsendrager aan het chassis speciaal ontwikkeld voor buscampers. Geschikt voor zwaardere (elektrische) fietsen. Tevens opklapbaar en wegdraaibaar zodat achterdeuren bruikbaar blijven zonder uw fietsen te demonteren.


Prijs op aanvraag

 

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

 

  Chassisverlenging

Bij veel campers moet eerst een chassisverlenging worden toegepast alvorens een chassisdrager kan worden gemonteerd. De opbouw van de camper loopt vaak verder door dan waar het chassis van het onderstel ophoud. Bestel daarom nooit zomaar een chassisdrager of trekhaak op basis van het type onderstel van uw camper, maar informeer altijd eerst of dat er een chassisverlenging moet worden toepast. Ook dient u er rekening mee te houden dan de kabelboom van de verlichting wellicht verlengt moet worden. Ook hierbij is het van belang rekening te houden of het om een conventioneel of Canbus-systeem gaat.

 

  Fietsendrager aan chassis

Linders Kampeerauto's levert ook met regelmaat chassisdragers voor fietsen aan campers. Met name de toename van elektrische fietsen doet de vraag naar deze systemen erg stijgen. Elektrisch fietsen zijn vaak een stuk zwaarder dan conventionele fietsen. Wanneer deze fietsen op de achterwand worden gemonteerd kan dit tot grote schades leiden als het gewicht de draagcapaciteit van de achterwand overschrijd. Niet alleen het draag gewicht van het fietsenrek, maar ook van de achterwand ansich speelt hier een rol. Veel mensen vergissen zich bij de krachten welke op een achterwand vrijkomen wanneer u met uw camper met fietsenrek en fietsen door een flink kuil rijdt. Een alternatief voor de fietsendrager aan het chassis is het monteren van een trekhaak en daarnaast een los conventioneel fietsenrek te gebruiken. Veel fietsenrekken aan het chassis kunt u opklappen zodat u tijdens het reizen zonder fietsen geen last heeft van de extra lengte. 

 
 

Detailfoto's Memo Van-Star