Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Fietsendragers

Fietsendrager op achterwand of aan chassis...

Indien u fietsen wilt vervoeren met uw camper, dan heeft u uiteraard een fietsendrager nodig. In principe kunnen fietsen op 3 manieren vervoert worden, op een fietsenrek op de achterwand, op een fietsenrek op het chassis of in de garage. De voordeligste manier is om de fietsen in de garage te vervoeren, daar moet dan echter wel de ruimte voor zijn. Ook op de achterwand is een relatief voordelige oplossing, maar is zeker met zwaardere E-bikes niet aan te raden. Indien u de fietsen niet in garage wil of kan vervoeren dan is in het geval van E-bikes een chassisdrager (fietsendrager aan het chassis) de beste oplossing. Dit is echter ook direct de meest kostbare oplossing. Voor ons chassisdrager kijkt u hier.

  Fietsendrager op achterwand, in de garage of aan chassis?

Met de stijgende populariteit van de elektrisch fiets vergeten veel mensen het gevaar van dit extra gewicht op de achterwand. Bij veel campers is de achterwand niet berekend op het extra gewicht van de elektrische fiets. Tijdens het rijden komen er behoorlijk wat krachten op de achterwand van uw camper te staan tijdens het voeren van fietsen op een fietsendrager. Mede daarom kiezen steeds meer mensen voor een fietsenrek aan het chassis. Het scheelt niet alleen tillen, maar kan ook qua gewicht zit u altijd aan de veilige kant. Uiteraard kunt u uw fietsen ook in de garage vervoeren, mits uw camper voorzien in van een garage met voldoende hoogte. 

 

Ons advies

Fietsenrek met wandmontage

Uiteraard hebben wij vele verschillende merken en modellen leverbaar. Indien u kiest voor een fietsenrek met wandmontage kunnen wij onderstaand rek adviseren vanwege zij hoogwaardige bouwkwaliteit en robuste uitstraling.


Er zijn diverse uitvoeringen en afmeting leverbaar. Wij informeren u graag.

Ons advies

Fietsenrek t.b.v. garage

Uiteraard zijn er verschillende oplossingen mogelijk voor het vervoeren van fietsen in de garage. Een simpele buis op de achterwand met een Bike-Holder (klemsysteem) volstaat eventueel aangevuld met een goot. 


Onderstaand systeem bied maximale vrijheid en benutting van uw garage.

 

Uiteraard zijn er nog legio aan mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

 

Voor een exacte prijsopgave kunt u per e-mail contact met ons opnemen.