Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

ACTIE VERLOPEN
Heeft u interesse in het behalen van uw C1 rijbewijs?
Wij informeren u graag naar de mogelijkheden!

 

ACTIE: Gratis C1 (Camper-) rijbewijs bij aanschaf van een nieuwe camper!*

 

Nu bij Linders Kampeerauto's: Binnen 1 dag en door héél Nederland op locatie...

 

Aanbieding

Waarom zou u een C1 rijbewijs willen?

Koopt u bij Linders Kampeerauto's in 2018 een nieuwe kampeerauto, dan schenken wij u, geheel GRATIS, het C1 rijbewijs. Uitsluitend bij aanschaf van een nieuwe kampeerauto met een ledig gewicht (in basis uitvoering, volgens brochure) van minimaal 2.800kg! (zie verdere voorwaarden onderaan deze pagina). Dit speciale rijbewijs (ook wel "camper-rijbewijs" genoemd) geeft u de mogelijkheid om een camper tot wel 7.500kg combinatiegewicht te besturen. Het C1-rijbewijs is een simpelere en beperktere variant van het 'grote' C-rijbewijs. Indien u een camper besteld met een maximum technisch toegestane massa van meer dan 3.500kg, dan kunt u na het behalen van het C1-rijbewijs onbezorgd beladen en op vakantie. Wettelijk overgewicht zal dan voor u geen zorg meer zijn, evenals de kans op een bekeuring omdat u in een politiecontrole of grenscontrole rijdt waar de camper op de weegbrug gezet wordt. 


Wat krijgt u van ons?

U krijgt van ons bij aanschaf van een nieuwe kampeerauto het C1-rijbewijs (ter waarde van €1.200,-) gratis geschonken. Dit houdt in dat u van ons kosteloos beide theorie-examens mag maken (Examen Verkeer & Techniek en Examen Administratie). Uiteraard krijgt u hiervoor van ons een zelfstudie-pakket met gratis toegang tot een internet-trainingssite, zodat u zich optimaal kunt voorbereiden op de 40 meerkeuzevragen welke bij het examen gesteld worden. Het enige wat het u kost is (gemiddeld) gedurende 2 weken een uurtje zelfstudie per dag. Snelle leerlingen zijn wellicht nog iets sneller door de leerstof heen. 


Tevens dient u een 'medisch rijbewijs keuring' op te vragen bij een ARBO-arts. Deze kosten zijn, indien u deze keuring nog niet afgelegd heeft, voor eigen rekening! Deze ARBO-arts test enkele simpele dingen als uw ogen, bloeddruk en eventuele aanwezigheid van suikerziekte. 


Na het behalen van van het tweede theorie-examen en het overleggen van de 'medisch rijbewijs keuring' van de ARBO-arts krijgt u geheel kosteloos 6 uur praktijkles (3 uur zelf rijden met instructeur en 3 uur 'meekijken' met een andere kandidaat). Wenst u meer praktijklessen of lest u liever 6 uur zelfstandig met instructeur, dan is dat tegen bijbetaling mogelijk. Normaliter is zo'n 3 uur praktijkles (+3 uur meerijden) voldoende om het praktijkexamen C1 bij het CBR succesvol af te leggen. Dit praktijkexamen volgt direct aansluitend aan de praktijklessen. U bent dus in één dag klaar met uw praktijkdeel. Dit praktijkdeel wordt op locatie verzorgd in heel Nederland, of u nu woont in Noord-Brabant, de randstad of het Noorden van het land (géén extra kosten!). Mocht u het rijbewijs na de eerste keer niet halen, dan kunt u tegen bijbetaling eventueel een herexamen aanvragen (of extra lessen). 


Waar kan ik afrijden?

De praktijkexamens kunnen worden afgenomen in onderstaande steden (alfabetisch):  Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Asten, Barendrecht, Berkel Enschot, Breda, Dalfsen, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hoogeveen, Leeuwarden, Leiden, Leusden, Meppel, Nijmegen, Oss,  Oosterhout, Rogat, Rotterdam, s’Hertogenbosch, Waddinxveen, Sittard, Spijkenisse, Tiel, Utrecht, Weert, Zaandam, Zwolle.


In wat voor auto les ik?

U lest in een Iveco Daily van ongeveer 6,5m lengte (onder voorbehoud). U hoeft dus niet meer een grote trekker-oplegger-combinatie de weg op. Menig camper is langer, hoger en breder dan het les-voertuig. Het C1 rijbewijs moet daardoor voor vrijwel iedereen haalbaar zijn...

 
 

Gratis C1 Rijbewijs

Gratis zelfstudie pakket theorie
Gratis toegang internet-oefen-examens
Gratis theorie-examen 'Verkeer & Techniek'
Gratis theorie-examen 'Adminstratie'
Gratis 6 uur praktijkles (3u rijden, 3u meerijden)
Gratis praktijk-examen
Korting voor eventuele 2e cursist/partner

 

Voordelen C1 Rijbewijs

 • U mag voertuigen besturen met een maximum gewicht van 7.500kg
 • Trekken van een aanhanger van max. 750kg (max. combinatie 7.500kg)
 • Minder kans op wettelijke overbelading van uw camper
 • Minder kans op bekeuringen bij evt. wettelijke overbelading van uw camper
 • Tolwegen in sommige gevallen duurder, maar soms ook juist voordeliger
 • In Nederland tóch gewoon Vmax 120km/h (mits op personenautokenteken)
 • Camper altijd gemakkelijk terug te zetten op B-rijbewijs*2 (bijv. bij uitlenen)
 • Keuze uit verschillende campers wordt ineens veel groter!

 

Algemene informatie

Actievoorwaarden

 • Actie uitsluitend bij aanschaf van een nieuwe, ongekentekende kampeerauto van modeljaar 2018 met een lediggewicht in basis-uitvoering (dus zonder opties/accesoires en volgens brochure) van TENMINSTE 2.800kg!
 • Buscampers en actiemodellen zijn uitgesloten van deze aanbieding, ongeacht gewicht en/of uitrustingsniveau
 • Actie niet geldig i.c.m. met andere acties
 • Aanvang lessen/examen maximaal 6 maanden na koopovereenkomst
 • Actie is niet in te wisselen voor contanten/korting 
 • Kosten medische keuring niet inbegrepen, deze zijn voor eigen rekening
 • Eventuele extra lessen/her-examens voor eigen rekening (optioneel)
 • Actie kan op ieder moment en zonder berichtgeving gestopt of gewijzigd worden en is niet geldig bij reeds gedane aanbieding waarbij deze actie niet expliciet vermeldt staat op offerte/overeenkomst
 • Code 95 niet inbegrepen (voor recreatief/privé gebruik niet benodigd)
 • Verder zijn onze algemene voorwaarden van toepassing
 • Actie alleen van toepassing indien expliciet vermeldt op offerte en koopovereenkomst
 • Vraag naar de verder voorwaarden

 

Samenwerking

Deze actie wordt u aangeboden door Linders Kampeerauto's in samenwerking met Autorijschool van Benthem te Amstenrade. Bij vragen informeren wij u graag verder of bezoek onze showroom te Bakel.

 
 

Bij deze nieuwe campers ontvangt u nu GRATIS van ons het C1 rijbewijs*!

*2 indien uw camper een rijklaargewicht heeft onder 3.500kg kunt u deze t.a.t. terug laten zetten op B-rijbewijs door een aanpassingformulier naar het RDW te sturen. Dit is normaliter binnen enkele dagen geregeld zonder dat er een fysieke keuring nodig is. U kunt de camper op dezelfde manier ook altijd weer makkelijk op C1 rijbewijs zetten (aanpassen MWTM; maximum wettelijk toegestane massa). Handig, wanneer u de camper bijvoorbeeld uitleent of verhuurd aan iemand wie uitsluitend het B-rijbewijs heeft. Onder voorbehoud gewijzigde wet- en regelgeving.