Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Laat ons klanten voor ons spreken...

Zelf uw ervaringen met ons delen? Dat kan d.m.v. de knop rechtsboven.

 

Beoordelingen & Ervaringen

Wij hebben nu onze 5de camper in ons bezit. Deze keer bij Linders nieuw gekocht. Wij hebben alleen maal lof over deze dealer qua eerste bezoek, aankoop en service achteraf. TOP !!!! Een aanrader voor ieder camperbezitter en een voorbeeld voor vele andere dealers !!
Fam. Poelmans uit Heusden-Zolder (B)  |  Carthago Chic C-Line I 4.9 LE L
Vandaag zitten we in Drimmelen, uitproberen! Bedankt voor de geweldige service en goede contacten tijdens de Corona tijd! Nu tijd om te gaan genieten!
Fam. Feskens  |  Knaus LIVE I 650 MEG

Heel vriendelijke ontvangst en een mooie camper afgeleverd , echt top , een groot verschil met hier in Belgie , daarbij nog een mooi boeket en een lekker biertje ,

Fam. Beysen uit Lommel (België)  |  Carthago C-Tourer
In februari j.l. ontvingen we onze nieuwe Chic C-line. Inmiddels zijn we er ruim 9 weken mee op stap geweest en, ondanks dat we kritisch zijn, hebben we geen tekortkoming ontdekt. Wat een kwaliteit!!. Wel hadden we onderweg enkele vragen m.b.t. het gebruik. Deze werden door Maarten en zijn team echter altijd snel en oplossingsgericht beantwoord. Kortom wij zijn super tevreden met de firma Linders en Carthago als merk.

Fam. Voncken uit Wassenberg (Duitsland)  |  Carthago Chic C-Line T 4.9 LE

Wij waren gisteren 14/5/2020 bij Linders voor enkele aanpassingen aan de camper. Wij, mijn vrouw en ik danken al de mensen van Linders voor de fantastisch wijze waarop ze e.e.a. hebben opgelost.
Heerlijke koffie overigens.
Fam. Meesters, Etten-Leur

Fam. Meester uit Etten-Leur  |  Knaus camper

Vandaag onze nieuwe Carthago Compactline I 144 opgehaald echt een juweeltje en een service waar er veel een voorbeeld kunnen van nemen
Bedankt Sven en Maarten voor de goede service

Dhr. Giedts uit Antwerpen (België)  |  Carthago C-Compcatline I 144 :E

Top zaak. Persoonlijke service en advies. Een aanrader.

D. van Arkel  |  Via Google

Behulpzaam, professioneel en attent!

Fam. Wilcke  |  Carthago Chic S-Plus I 50 LE

Vriendelijk en kundig personeel. Je camper is voor onderhoud hier in goede handen.

Mevr. H. van Loon  |  Via Google

Een nieuwe Knaus gekocht. Wat een service. Alles is bespreekbaar, oude camper ingeruild. Duidelijk advies en meedenken met de nieuwe camper. Ook monteurs en andere medewerkers, aardig en super geholpen, informatie over de camper, volop en geen tijdsdruk. In een woord, super zaak.

Dhr. van de Weem  |  Knaus L!VE Ti 650 MEG

Alweer voor onze derde camper naar Linders gegaan. Weer blijkt het een terechte keuze te zijn.
Goed geluisterd naar de wensen van de klant, prima advies waarbij het belang van de klant voorop staat.
Prima nazorg; ook ver na de garantie en een vakkundig technisch team. Daarbij Brabantse hartelijkheid.

M. Han  |  Knaus BoxStar 600 ME Liftime

Vorig jaar een nieuwe Carthago Compactline I 144LE besteld bij Linders nadat Linders onze oude Hehn camper voorspoedig verkocht had via zijn verkoop kanalen. Bij de keuze prettig geadviseerd door Sven en Maarten. Na aflevering zijn alle kleine tekortkomingen snel en vakkundig verholpen. Kortom, we zijn heel erg blij en tevreden met onze mooie nieuwe camper en met Linders kampeerauto's.

Ruud & Hilde  |  Carthago C-Compactline I 144 LE

Onlangs onze nieuwe Carthago C Tourer T143 bij Linders in ontvangst mogen nemen. Niks anders dan lof voor de klantgerichtheid en -vriendelijkheid bij dit bedrijf. Daarnaast kregen we ook een uitstekende inruilprijs voor onze oude camper en een volle brandstoftank en een prachtige bos bloemen bij aflevering. Waar zie je dat nog heden ten dage.

Josparkie  |  Carthago C-Tourer T 143 

Komt zijn afspraken altijd na links om of rechts om...

E. van Gennip  |  via Facebook

Linders Kampeerauto’s laat je niet in de kou staan als je onderweg bent, staan altijd voor je klaar en nemen je serieus hoe simpel de vraag ook is. Een dealer die graag een duurzame relatie opbouwt, een dealer die je bijstaat in raad en daad. Onze eerste camper gekocht bij Maarten Linders, we hopen ook onze 2e camper een Carthago bij Maarten te kunnen kopen met de juiste keuzes en met een betrouwbaar onderbouwt advies van Maarten. Kortom een plezierige dealer en betrouwbaar wat heel erg belangrijk is. Een camper kopen doe je niet alleen !!

B. van Wieren  |  Carthago Chic C-Line T 4.9

Geweldige service.

G.J. Bos  |  Via Google

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf! Ongeveer 3 jaar geleden een tweedehands camper bij Linders gekocht. Deze camper vertoonde regelmatig problemen met de versnelling waarvan de oorzaak moeilijk te achterhalen viel. Ondanks dat de garantie termijn meer dan 2 jaar was verlopen bracht men bij Linders de hiermee gepaard gaande kosten geen enkele keer in rekening.

Camperaar-Roelof  |  Via NKC bedrijvengids

Tja, Wat is nog meer te melden over Linders Kampeerauto's? Nou, van alles: De mensen achter het bedrijf zijn: Betrouwbaar, Open, Oprecht, Eerlijk en dus no-nonsense. Snelle service en niets is teveel gevraagd. Altijd bereikbaar voor ondersteuning op afstand. Je bent welkom en dat voel je. Nooit meer ergens anders naar toe voor onze Carthago en onze vragen. TOP bedrijf.

Fam. Kloppers  |  Via NKC bedrijvengids

Goede informatie; houd zich aan afspraken.

Ad Michels  |  Via Google

Prima camperdealer. Vriendelijke eigenaar en personeel.

Herman Keizer  |  Via Google

mooi bedrijf zijn er geweest voor een orientatie voor een carthago heel netjes geholpen en er word goed mee gedacht vriendelijk personeel jammer dat het een stuk van de snelweg af ligt adviezen gaven aan dat men kennis van zaken heeft

Anton & Dinie  |   Via onze NKC-bedrijvenpagina

Ben al meer dan 10 jaar klant bij dit bedrijf, eerst met een Knaus daarna met een ander merk, dit maakt niets uit, ze helpen je altijd correct. Zij geven goede adviezen. Het jaarlijkse onderhoud is meer dan goed uitgevoerd. Maarten, Miriam, Frank en Tom. TOP!

O.C. Goosens  |  Via onze NKC-bedrijvenpagina

Wat een mooi bedrijf. Sta ik zonder beeld in Renesse en met een engelengeduld wordt ik telefonische net zolang geholpen tot het probleem is opgelost. Dus ze verkopen niet alleen top Campers, maar ook top service.

Dhr. van Gemert  |  Via onze Facebookpagina

Bij aankoop prima geadviseerd. Hierbij wordt tijd genomen om diverse zaken goed uit te leggen.

Dhr. Kouwenhoven uit Dinteloord  |  Knaus Sky Ti 700 MEG 

Wij hebben onze tweede Carthago bij Linders Kampeerauto's aangeschaft. Het gehele proces van offerte, inruil en aflevering is vlekkeloos verlopen. Bij Maarten Linders staat de klant centraal. Hier krijgt de klant een kundig advies in een prettige sfeer. De kwaliteit staat hoog in het vaandel zowel in de eigen werkplaats als bij de verkoopafdeling. Wij adviseren een ieder die opzoek is naar een nieuwe of gebruikte camper en een prettige dealer, bezoek eens de showroom in Bakel.
Dhr. Polderman uit Geldermalsen  |  Carthago Chic C-Line I4.9
Omdat we ons ligcomfort wilden verbeteren en een nieuw matras zochten zijn we, op advies van Dhr. Linders, naar Seminautic in Son gegaan. In hun showroom zijn we uitvoerig en professioneel geadviseerd door Dhr. Michael Reijers en hebben we een topkwaliteit matras uitgezocht. De uitgebreide service van het inmeten, het op maat maken, het halen en brengen van het matras gaven voor ons de doorslag! Maarten bedankt voor het goede advies!

Mevr. Waanders uit Gemert  |  Carthago Chic C-Line T-Plus 4.7
Wij kunnen niet anders zeggen: de service is optimaal, bij welk probleem dan ook. Wij staan dan bij welk probleem dan ook aan jullie zijde.
Dhr. Klompmaker uit Tilburg  |  Knaus Kampeerauto
Uitmuntend staan altijd klaar !!!!!
Dhr. Knuvers uit Veghel  |  Hobby Kampeerauto
Uitstekende ervaring met Linders! Een zeer belangrijke tip voor iedere Knaus camper is de mogelijkheid, alleen af fabriek, de inbouw van een DEADLOCK voor slechts 200 euro. 2x op slot doen en alle deuren mechanisch op slot! Dief kan alleen via een raam erin en eruit!
Dhr. Luttmer uit Nieuwegein  |  Knaus Boxstar Street
In 2014 hebben wij een nieuwe Carthago Chic C-Line bij Linders Kampeerauto's gekocht en onze (destijds ook bij Linders gekochte) Knaus ingeruild. Bij beide transacties zijn wij op een voortreffelijke en ook deskundige wijze geholpen. De informatievoorziening en adviezen hebben ons geholpen bij het maken van keuzes. Verder zijn wij zeer content met de aftersales services. De vakbekwame monteurs hebben telkens gezocht voor adequate oplossingen. Kortom; onze ervaringen met Linders Kampeerauto's zeer positief. 
Dhr. Strik uit Boxmeer  |  Carthago Chic C-Line I4.3
Wij zijn al 13 jaar klant bij Linders in Bakel. Of je nou voor een nieuwe camper komt of voor onderdelen die je eventueel zelf kunt herstellen staat het hele team Linders klaar. Maarten wordt bijzonder bijgestaan door zijn vrouw Miriam. Altijd vriendelijk en behulpzaam bij het zoeken naar een oplossing.

Fam. Krachting uit Oss  |  Knaus Sun Ti

Goeie Dealer, fijne Camper.

Dhr. J. Verburg  |  Via Facebook

Goed bedrijf met goeie service. Kan ik iedereen aanbevelen.

Dhr. C. van Gompel  |  Via Facebook

Vandaag op onderhoud en vocht controle
geweest kleine problemen opgelost en een extra sleutel besteld van Camper gedeelte
Op 2 uurtjes binnen en buiten en lekkere koffie gekregen
Een service waar veel nog van kunnen leren.

Fam. Giedts uit België  |  Carthago C-Compactline

Met dank aan Maarten en Sven,altijd even vriendelijk en behulpzaam. Een super dealer.
Fam. Poelmans uit België Carthago Chic C-Line I 4.9 LE L Superior
Bijna 4 jaar geleden een nieuwe Compactline i143 bij Linders gekocht. Veel motorproblemen met de Fiatmotor (euro 6) gehad. Steeds door Maarten de maximale service en backup gehad. Ook na de garantie van 2 jaar nam Maarten de kosten voor zijn rekening omdat Fiat geen enkele verantwoording nam. Top !! Daarom onlangs bij hem weer een nieuwe Carthago Chic C-Line (op Mercedes) gekocht. Bedankt Team Linders voor jullie fantastische service en vriendelijkheid.

Fam. Touw uit Brielle  |  Carthago C-Compactline I 143 LE

Nadat we 7 jaar geleden een nieuwe Knaus hadden gekocht nu een nieuwe Carthago gekocht bij Linders.
Al die jaren zijn we prima geholpen en ook nu bij de aankoop weer perfect geadviseerd door Sven en Maarten.

Dhr. Versteegen uit Beugen  |  Carthago camper

Super bedrijf. Goede service

Mevr. M. Maas  |  Via Google

Netjes en vriendelijk geholpen

R. Tieland | Via Google

Prachtige Carthago camper gekocht bij dit mooie bedrijf! Prima communicatie. Erg vriendelijk geholpen!

E.K.  |  Via Google

Prima bedrijf , perfectie service!!
Ben er altijd netjes geholpen !!
Dhr. M. van de Heijden  |  Via Google
Niets dan lof! net terug na ons eerste weekend in onze occasion Carado die we afgelopen zaterdag op mochten halen. Ook bij eerdere bezoeken, de week huur in juni en de telefoontjes altijd prettig geholpen door Maarten Linders. Alles klopt en alle afspraken zijn en worden nagekomen. Bij de aflevering met een volle tank en een mooie bos bloemen op pad, chapeau!

Dhr. Kok  |  Carado T345

Ik ben heel erg Tevreden over Dit Bedrijf , ik heb er een keer schade laten Herstellen in ECHT volle tevredenheid!!!! en ik ben er nog eens geweest om het slot van mijn Camperdeur te laten repareren, En weer niets dan Lof over de Heer Linders hoe hij me behandeld en de Service. Mijn Inziens alles Top!!!

Slechtvalk  |  Via NKC-bedrijvengids

We komen al jaren bij dit bedrijf met onze Hymer camper en we hebben niets dan lof voor de klantvriendelijkheid en kwaliteit. Men is altijd bereid om voor een kleine reparatie een gaatje in de planning te vinden ook als het erg druk is. Chapeau!

Diepenbroek  |  via NKC-bedrijvengids

Wij komen hier tot volle tevredenheid al enkele jaren voor het onderhoud van de opbouw van onze Knaus camper. Maarten en zijn team zijn professioneel, zakelijk daar waar het moet, maar vooral klantvriendelijk, toegankelijk en behulpzaam.

Theo & Carla  |  via NKC-bedrijvengids

Geweldige service! We zitten zo tevreden over onze keuze (Knaus SKY TI 650mf) in Frankrijk (Provence).

P. van Rhee  |  Knaus Sky Ti 650 MF

We komen al meer dan tien jaar bij Linders - waar we in die tijd twee campers gekocht hebben - en we blijven het een uniek bedrijf vinden. Bijzonder klantvriendelijk, altijd meedenken en zoeken naar de beste oplossing als er 'n probleem is. Uitstekende vakmensen in de werkplaats. Kortom een bedrijf waar je je al vlug thuisvoelt.

Ad-van-der-Zanden  |  Via NKC bedrijvengids

Een nieuwe Knaus gekocht bij Maarten. Alles naar wens, zeer goed geholpen. Daarna een nieuwe Carthago gekocht. Wij komen er alleen om koffie te drinken en de jaarlijkse waterdichtheidscontrole. Nooit problemen. En natuurlijk om een praatje te maken. De camper hoeft er verder nooit heen. Altijd leuk en gezellig. Top bedrijf, Eerlijk. Aanrader. Goede monteurs.

Voorhoeve  |  Via NKC bedrijvengids

Een goed bedrijf voor uw camper.

Hans Daniels  |  Via Google

Prima bedrijf. Alweer 7 jaren geleden een gebruikte camper bij Linders gekocht. Door de prima service, is onlangs onze nieuwe Knaus Sky Ti 650 MF uitgeleverd. Door de goede ervaringen opgedaan bij dit bedrijf was de keuze voor ons niet moeilijk.

Dhr. van den Bogaard uit Aarle-Rixtel  |  Knaus Sky Ti 650 MF

Gevarieerd aanbod van nieuwe en jong gebruikte campers. U krijgt een uitgebreid en vakkundig advies en de service is prima. Fijne, persoonlijke sfeer.

Lammert van de Kamp  |  Via Google

Na een halfjaar zoeken op internet vonden we in 2011 bij Linders onze favoriete buscamper. We mochten 'proefrijden' naar Zeeland (350 km) om zeker te weten dat de camper onder onze carport paste. Levering en after sales waren uitstekend, ook de garantie-reparatie van de Trumakachel. We zijn nog steeds erg blij met onze (eerste) camper... maar zouden onze volgende camper zó weer bij Linders kopen!

Wonderful World  |  Via onze  NKC-bedrijvenpagina

Fantastische service

Marion de la Cousine  |  Via Google

Hoewel ik nog geen klant ben, komt het bedrijf mij uiterst vriendelijk over. Voldoende informatie, een grote sortering camperspullen en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Sarah  |  Via onze NKC-bedrijvenpagina

Klantvriendelijkheid & service, zoals het hoort te zijn! Ondanks dat mijn camper een ander merk heeft en ik 'm hier destijds niet heb gekocht, werd ik snel geholpen met een defecte kraan, terwijl ik 'last minute' belde voor vertrek en de werkplaats eigenlijk gesloten was. Ook regulier onderhoud, advies & hulp na stormschade is altijd keurig afgehandeld.
Youandi  |  Via onze NKC-bedrijvenpagina
Vorig jaar hebben wij onze Knauscamper bij jullie gekocht. Jullie service is perfect en verdient een groot compliment. Altijd bereikbaar en meedenken in oplossingen. Het leuke is jullie kennen de camper van binnen en buiten als wij bellen met een probleem of vraag wordt via de telefoon goede uitleg gegeven. Wij vonden het de moeite om dit te melden op jullie facebook en ga vooral zo door.

Mevr. F. Verhoeven uit Nispen  |  Knaus Travelliner

Vandaag vanuit Luxemburg teruggereden naar Bakel om een probleem met de stroomvoorziening in de cabine van mijn Hobby-camper te laten oplossen. De monteur ging voortvarend te werk en wist binnen no-time de vinger op de zere plek te leggen. Het was de rit dubbel en dwars waard. Deskundigheid, vriendelijkheid, service wordt bij Linders met hoofdletters geschreven en dit bedrijf is daarom een echte aanrader!
Dhr. Kouwenhoven uit Herkenbosch  |  Hobby kampeerauto
Goede service, professioneel, vriendelijk en flexibel. Zeer tevreden!

Dhr. Matsingen uit Weert  |  Carthago C-Compactline I 145 QB

In 2012 de camper gekocht. We hebben alleen maar goede ervaringen met deze ontzettend vriendelijke mensen. Eveneens uitstekende service!
Dhr. Groenewoud uit Rosmalen  |  Knaus Van Ti
Hebben onderstaande camper ruime 10 jr geleden bij jullie gekocht. Jullie hebben een super service en after sale en je bent meer dan een nummer. Wij blijven jullie trouw. 
Dhr. Maas uit Venray  |  Hymer B-Klasse 564
Vorig jaar hebben wij onze camper bij Linders gekocht. Onze ervaring met hen is heel positief, vriendelijke en ervaren mensen die de tijd voor je nemen, met je meedenken en vooral niet pushen. Ook de mannen in de werkplaats verdienen een pluim: keurig werk leveren ze af. Linders?? Een aanrader!!
Dhr. & Mevr. Wittenaar uit IJhorst  |  Carthago Chic C-Line I4.9
Een uiterst vriendelijke, zakelijke maar bovenal professionele camperdealer die zijn klanten objectief en eerlijk behandeld.
Dhr. Waanders uit Gemert  |  Carthago Chic C-Line T-Plus 4.7
Hoe zijn uw ervaringen met Linders Kampeerauto's? Mooie vraag wat onze ervaringen zijn met het bedrijf. Inmiddels hebben wij onze tweede camper gekocht bij Linders. Onze eerste camper was een Knaus welke wij 6 jaar hebben gehad, daarna overgestapt naar een Carthago Chic C-Line. Altijd wordt je vriendelijk behandeld en het technisch personeel heeft de kennis in huis om je te helpen bij eventuele problemen als die er zijn. Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf het is niet te groot en je wordt er netjes te woord gestaan en geholpen.
Dhr. van Brakel uit Angeren  | Carthago Chic C-Line T4.8