Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Wij zijn officieel dealer van Knaus Campers...

Kampeerauto's van Knaus zijn een unieke combinatie van knusse woonsfeer, hoogste functionaliteit en topklassetechniek. In een Knaus voelt u zich meteen thuis. Op de bijna spreekwoordelijke duurzaamheid van een Knaus kunt u vertrouwen – te allen tijde, waar u ook bent en dat het hele jaar door. Elk afzonderlijk model is tot in het detail doordacht en herkenbaar aan de eersteklas materialen en hoogwaardige verwerking. En niet op de laatste plaats is in elke Knaus kampeerauto de ervaring van jaren kampeerautofabricage terug te vinden – dat merkt u aan alles.


Als u iets bijzonders zoekt en u onderweg in volle teugen van het leven wilt genieten, dan is een Knaus camper precies wat voor u! Wij maken de droom van onbezorgd reizen waar. Sluit geen compromissen, gun uzelf met een Knaus een kampeerauto, die niets te wensen overlaat.

 
 

   Buscampers: Compact & Wendbaar

Knaus BoxLife

Met de Knaus BoxLife zet Knaus een zeer scherp geprijsde Buscamper no-nonsense in de markt. Een nieuwe buscamper kopen voor de prijs van een jong gebruikte exemplaar? Kijk dan bij onze BoxLife buscampers van Knaus en wie weet kunt u deze zomer nog op stap!

Knaus BoxStar

Dé absolute best-seller van Knaus en momenteel marktleider in Europa als het gaat om verkopen in het buscamper-segment. De BoxStar is al meer dan 20 jaar onverslaanbaar in prijs en kwaliteit. Daarnaast is hij leverbaar in vele indelingen en afmetingen. Zo zijn er ook modellen met hefbed leverbaar.

 

Knaus BoxDrive

Primeur in 2018: Na het 'Saint & Sinner'-studiemodel en de daaropvolgende lovende commentaren heeft Knaus de knoop doorgehakt. Vanaf binnenkort te bestellen: top-klass Knaus buscampers op Volkswagen Crafter -basis

De voordelen van onze CUV's

Vele merken bouwen buscampers, slechts enkele bouwen échte CUV's. Ontdek waarin de Knaus buscampers zich onderscheiden van de concurrenten in bovenstaande video of in onze showroom...

 

   Semi-integralen: Sportief & Comfort

Knaus Van Ti

De Van Ti is een sportieve semi-integraal met een zeer compacte buitenafmeting. Zo zijn alle modellen extra smal (slechts 2,20m breed) en is hij er al vanaf 5,99m lengte.

Knaus Van Ti Plus  |  NIEUW!

De Van Ti Plus is een unicum in de markt. Deze oerdegelijke high-tech, maar toch compacte (extra smalle) semi-integraal op MAN TGE-basis is modern zowel qua vorm als techniek. Optioneel leverbaar met vierwielaandrijving!

 

Knaus L!VE Ti

De L!VE Ti laat zien dat een mooie en degelijke camper niet duur hoeft te zijn. Met zijn markante interieurdesign (donkerhout en lichte accenten) is het een instapmodel met de allure van een luxe exemplaar. 

Knaus Sky Ti

De Sky Ti is al jaren dé best-seller van Knaus. Een prachtig vormgegeven semi-integraal met een overslaanbare prijs-/kwaliteitverhouding. Leverbaar vele diverse indelingen en varianten.

 

Knaus L!VE Wave

De L!VE Wave laat net als de L!VE Ti zien dat een mooie en degelijke camper niet duur hoeft te zijn. De L!VE Wave modellen bieden daarnaast standaard een extra hefbed boven de zitgroep. Een instapmodel met de allure van een luxe.

Knaus Sky Wave

Deze Knaus Sky Wave modellen bieden u naast een échte Knaus camper een extra hefbed boven de zitgroep. Een prachtig vormgegeven semi-integraal met een overslaanbare prijs-/kwaliteitverhouding. 
 

Knaus Sun Ti

De Sun Ti is weer helemaal terug! Deze top-klasse semi-integraal weet perfect design en kwaliteit te combineren zonder dat dit ten koste gaat van een scherpe prijsstelling. Standaard o.a. voorzien van dubbele bodem!
 

    Alkoven: Alles-kunners, ruimtewonderen & kindervrienden

Knaus L!VE Traveller

De L!VE Traveller is niet alleen oerdegelijk, maar ook een echte alleskunner en familievriend. Niet voor niets zijn de Knaus alkoven al jaren prijswinnaars bij diverse camperverkiezingen mede dankzij de overslaanbare prijsstelling. 
 

   Integralen: Luxe & Comfort

Knaus Van I

De Van I biedt alles wat u van een integraalcamper mag verwachten maar dan in een compact jasje van slechts 2,20m breed en is er al vanaf 5,99m lengte. Kwalitatief hoogwaardige integraal met scherpe prijsstelling. 

Knaus Sky I 

Een échte Knaus integraal voorzien van alle luxe zoals dubbele bodem, met het afwerkingniveau en de kwaliteit zoals u van Knaus mag verwachten. Kom en ontdek de vele voordelen en indelingen van de Knaus Sky I.
 

Knaus Sun I

Knaus is terug in het Premium-segment met de luxe Sun I-integralen op tandem-as en enkel-as-basis. Met de Sun I modellen laat Knaus zien dat een échte Premium camper niet alleen draait om 'merkbeleving' en een fors prijskaartje. Kijk en vergelijk zelf om tot de conclusie te komen dat een Sun I alles in zich heeft om zich aan zijn 'Premium'-concurrenten te kunnen meten zonder het daarbij behorende prijskaartje.