Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Wij zijn officieel dealer van Knaus Campers...

Kampeerauto's van Knaus hebben een unieke combinatie van een knusse woonsfeer, de hoogste functionaliteit en topklassetechniek. In een Knaus voelt u zich meteen thuis. Op de bijna spreekwoordelijke duurzaamheid van een Knaus kunt u vertrouwen – te allen tijde, waar u ook bent en dat het hele jaar door. Elk afzonderlijk model is tot in het detail doordacht en herkenbaar aan de eersteklas materialen en hoogwaardige verwerking. En niet op de laatste plaats is in elke Knaus kampeerauto de ervaring van jaren kampeerautofabricage terug te vinden – dat merkt u aan alles.


Als u iets bijzonders zoekt en u onderweg in volle teugen van het leven wilt genieten, dan is een Knaus camper precies wat voor u! Wij maken de droom van onbezorgd reizen waar. Sluit geen compromissen, gun uzelf met een Knaus een kampeerauto, die niets te wensen overlaat.

  De pluspunten van een Knaus camper

  • Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
  • Modern design
  • Grote variatie aan indelingen
  • Handig service-box principe
  • Full-range fabrikant van buscampers tot alkoven tot luxe integralen
  • Bewezen betrouwbaarheid en waardevastheid
  • Waterdichtheidsgarantie tot wel 10 jaar
  • Grote keuze uit opties en accessoires
  • Opbouwcampers met handig Servicebox-principe
  • Veel modellen standaard voorzien van waterfilter

 
 

   Buscampers: Compacte & Doordacht

Knaus BoxLife

Met de Knaus BoxLife zet Knaus een no-nonsense buscamper met gigantische opbergruimte in de markt. Dankzij het toepassen van een andere verwarmingstechniek en andere constructie van het achterbed biedt de BoxLife maar liefst 2.350 liter laadvermogen!

Knaus BoxStar

absolute best-seller van Knaus en momenteel marktleider in Europa als het gaat om verkopen in het buscamper-segment. De BoxStar is al meer dan 20 jaar onverslaanbaar in prijs en kwaliteit. Daarnaast is hij leverbaar in vele indelingen en afmetingen. Zo zijn er ook modellen met hefbed leverbaar.

 

Knaus BoxStar XL

De vertrouwde kwaliteit en doordachtheid van de Knaus BoxStar, echter dan met verhoogd dak om zo te evolueren tot een volwaardig vierpersoons buscamper... dát is de nieuwe BoxStar XL!

Knaus BoxDrive

Topklasse buscamper in een groter jasje met moderne en doordachte indeling op MAG TGE -basis! Vele optiemogelijkheden en veiligheidsvoorzieningen zoals voor-, achter- of vierwielaandrijving.

 

   Semi-integralen: Sportief & Comfort

Knaus Van Ti

De Van Ti is een sportieve semi-integraal met een zeer compacte buitenafmeting. Zo zijn alle modellen extra smal (slechts 2,20m breed) en is hij er al vanaf 5,99m lengte.

Knaus Van Ti Plus

De Van Ti Plus is een unicum in de markt. Deze oerdegelijke high-tech, maar toch compacte (extra smalle) semi-integraal op MAN TGE-basis is modern zowel qua vorm als techniek. Optioneel leverbaar met vierwielaandrijving!

 

Knaus L!VE Ti

De L!VE Ti laat zien dat een mooie en degelijke camper niet duur hoeft te zijn. Met zijn markante interieurdesign (donkerhout en lichte accenten) en een onverslaanbare prijs/kwaliteitverhouding.

Knaus Sky Ti

De Sky Ti is al jaren dé best-seller van Knaus. Een prachtig vormgegeven semi-integraal met een overslaanbare prijs-/kwaliteitverhouding. Leverbaar in vele diverse indelingen en varianten.

 

Knaus Van Wave

De Van Wave biedt u alle voordelen en wendbaarheid van de compacte, extra smalle Van Ti, maar dan met een groot hefbed boven de zitgroep. Zo profiteert u van een 4-persoonscamper met veel laadvermogen en compacte afmetingen.

Knaus L!VE Wave

De L!VE Wave laat net als de L!VE Ti zien dat een mooie en degelijke camper niet duur hoeft te zijn. De L!VE Wave modellen bieden daarnaast standaard een extra hefbed boven de zitgroep. Standaard geleverd met een onverslaanbare prijs/kwaliteitverhouding.
 

Knaus Sky Wave

Deze Knaus Sky Wave modellen bieden u naast een échte Knaus camper een extra hefbed boven de zitgroep. Een prachtig vormgegeven semi-integraal met een overslaanbare prijs-/kwaliteitverhouding. 
 

   Integralen: Luxe & Comfort

Knaus Van I

De Van I biedt alles wat u van een integraalcamper mag verwachten maar dan in een compact jasje van slechts 2,20m breed en is er al vanaf 5,99m lengte. Kwalitatief hoogwaardige integraal met scherpe prijsstelling. 

Knaus L!VE I

Een échte Knaus integraal voorzien van alle het afwerkingsniveau en de kwaliteit zoals u van Knaus mag verwachten. Echter met een zeer scherpe prijsstelling. Kom langs en ontdek de L!VE I integraal modellen.
 

Knaus Sun I

Knaus is terug in het Luxe-segment met de luxe Sun I-integralen op tandem-as en enkel-as-basis. Met de Sun I modellen laat Knaus zien dat een échte Premium camper niet alleen draait om 'merkbeleving' en een fors prijskaartje. Kijk en vergelijk zelf om tot de conclusie te komen dat een Sun I alles in zich heeft om zich aan zijn 'Premium'-concurrenten te kunnen meten zonder het daarbij behorende prijskaartje.