Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Officieel dealer van Knaus & Carthago

Wij zijn officieel dealer van deze topmerken!

Linders Kampeerauto's is officieel dealer van Knaus en Carthago kampeerauto's. Wij hebben dan ook ten alle tijden een aantal van deze kampeerauto's op voorraad staan in onze showroom. Om te zien welke dat zijn kijkt u onder het kopje 'aanbod'. Voor meer informatie over Knaus of Carthago klikt u een van de merken hieronder.
 
Knaus is al sinds jaar en dag een trendsetter in de campermarkt en momenteel marktleider dankzij hun vooruitstrevende ontwikkelingen en oog voor design. Knaus heeft een zeer breed gamma van de compacte Boxstar buscampers tot de zeer luxe Sun Ti semi-integralen en Sky I integralen. Meer informatie via onderstaande link.
Carthago bevindt zich in het top-segment van de campermarkt. Onverslaanbare kwaliteit en een prachtige ambience kenmerken dit merk. Carthago heeft alles, van de compacte Malibu buscampers tot de koningsklasse Liner-de-Luxe. Bestseller in het programma zijn de schitterende Chic C-Line integralen. Klik hieronder voor meer informatie.
 
 

Kortingen op showroommodellen!

Om u een goede indruk te geven van onze merken hebben wij ten alle tijden enkele splinternieuwe showroommodellen staan. Omdat wij tegen het einde van het modeljaar weer tijdig moeten bestellen voor het volgende modeljaar moeten deze modellen dan weer plaats maken. Daarom bieden wij vrijwel al onze showroommodellen aan met aantrekkelijke 'Showroomdeal"-korting. Zo bespaard u al snel duizenden euro's! Meer informatie ziet u bij de individuele campers onder het kopje 'aanbod'. Tevens hebben wij met enige regelmaat overige aanbiedingen en acties. Meer informatie vindt u op de links hier onder.

Meer dan 100 nieuwe campers leverbaar!

In totaal hebben onze merken meer dan 100 verschillende modellen en indelingen leverbaar. Hoe ziet u nu nog door het bomen het bos of hoe vindt u het door u gewenste model? Heel simpel, door ons complete overzicht aan leverbare modellen. Zo kunt u alle leverbare modellen bekijken of u zoekt specifiek op kenmerken welke uw camper moet bezitten. Neem dus snel een kijkje tussen al deze camper en vindt de camper welke perfect aansluit bij uw wensen. Uiteraard kunnen wij ook nadere merken campers leveren!


 
 

Aanbiedingen & Actiemodellen

Met enige regelmaat hebben wij bij zowel Knaus als Carthago scherpe acties op splinternieuwe campers. Voor de allerlaatste aanbiedingen en acties kijkt u op onze 'Aanbiedingen'-pagina via onderstaande link.


Direct een scherpe offerte aanvragen

U kunt bij ons nu ook direct een scherpe offerte aanvragen voor zowel een nieuwe Knaus of Carthago camper alsmede een van onze occassions. Dit doet u heel gemakkelijk door uw gegevens en wensen in te vullen via onderstaande link.


 
 
 

Blijf op de hoogte... volg Knaus & Carthago via Twitter & Facebook!