Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Onderhoudsassistent: Opbouwpakket A
Kleine onderhoudsbeurt van de opbouw

Inhoud van het "Opbouwpakket A"

  • Kitnaden inspecteren
  • Cilindersloten smeren
  • Bodemplaat inspecteren
  • Gascontrole

 
 

Indicatie van kosten & tijd...

Indicatie arbeid: 2 uur ***

Indicatie prijs: €150,- ****

 
Eventuele benodigde onderdelen en meerwerk zijn niet inbegrepen. 
Opgegeven onderhoudsadvies fabrikant is altijd leidend boven het hier getoonde adviesschema. 
Waterdichtheidscontrole in de garageperiode kan extra kosten met zich meebrengen ten gevolge van de meldingsplicht richting de fabrikant (u dit expliciet te vermelden bij het inplannen.
*** Indicatie van arbeid kan nooit worden gegarandeerd en is zeer sterk afhankelijk van meer-/minderwerk en de samenstelling en/of constructie van uw camper. U dient er rekening mee te houden dat het voor onze monteurs het meest efficiënt werkt als alle kasten en garage leeg zijn. Eventuele herstellingen, diagnoses en overige werkzaamheden zijn natuurlijk ook van invloed op de totale arbeidstijd.
**** Prijs is een schatting op basis van de verwachte arbeidstijd, deze kan echter nimmer gagarandeerd worden. Ook zijn meer-/minderwerk en eventuele extra onderdelen niet inbegrepen in deze prijs. De arbeidstijd is sterk afhankelijk van het model en de construct van uw camper. Ook adviseren wij u camper leeg aan te leveren om de arbeidstijd te verkochten. Een camper zonder belading in kasten en garage werkt het meeste efficiënt. Het kan altijd voorkomen dan bepaalde onderdelen van deze controles niet mogelijk zijn om uit te voeren bij uw camper.
Uit bovenstaande gegevens kunnen geen rechten worden ontleend en alle hier getoonde informatie is puur indicatief en onder voorbehoud van druk-/zetfouten en prijswijzigingen.