Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Satellietschotel

Automatische & Handbediende satellietschotels

Satellietontvangst met de Oyster Vision biedt kwaliteit en bedieningsgemak, zoals u die thuis gewend bent. De Oyster Vision is te combineren met een satelliet ontvanger naar keuze. Voor Centraal- en West-Europa volstaat de 65 cm uitvoering. In de rest van Europa en Noord Afrika biedt de 85 cm model uitkomst. De besturingseenheid wordt gemonteerd in de camper of caravan en zorgt ervoor dat de schotel met een druk op de knop op de juiste satelliet wordt uitgericht. Deze besturingseenheid wordt aangeloten op een black box, zodat alle electronica in de camper/caravan zit en niet in de buitenunit! De Oyster Vision III 85 HD is momenteel de top-klasse automatische antenne in zijn segment. Met het plaatsen van een HD-receiver bent u overal en altijd gegarandeerd voor een optimaal bereik. Ook wanneer de providers overschakelen naar HD-uitzendingen. Bovendien hoeft u bij eventuele update geen dure ruilacties uit te voeren zoals bij CI-systemen (waarbij schotelbesturing en receiver uit een geheel bestaat) wel vaak het geval is.


Liever een voordeligere handbediende antenne? Dan kunnen wij u zeker de Maxview Omnisat Twister 85 aanraden. Deze zeer gebruiksvriendelijke en degelijke handbediende schotel is ook helemaal klaar voor de op poten staande omschakeling naar HD-uitzendingen en zeer gemakkelijk in gebruik! Heeft u al een bestaande handmatige schotel met poot (bijvoorbeeld een UFO), dan kunt u ook de Teleco Voyager G3 monteren. 


Heeft een ander systeem uw voorkeur? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
In verband met de wijzigingen per 2016/2017 waarbij Canal Digital via Astra 3 gaat uitzenden adviseren wij u altijd een 85cm schotel te monteren.

ONS ADVIES:
Bereik
Type
Prijs
Automatisch

85cm

Oyster Vision III HD 85cm
Ook leverbaar als Skew en/of Twin
Automatisch

85cm

Oyster Vision V HD 85cm 
Ook leverbaar als Skew en/of Twin
Handbediend 

85cm

Teleco Voyager G3 85cm
Ideaal op locatie van bestaande handmatige schotel (bijv. UFO)
Handbediend
85cm
Maxview Omnisat Twister 85cm
* Prijzen zijn richtprijzen inclusief montage o.b.v. reeds aanwezige kabelvoorbereiding, inclusief verzendkosten af Bakel, exclusief TV en eventuele steun en inclusief BTW.
 

Uiteraard zijn er legio mogelijkheden. Wij informeren u graag naar beste optie voor u!