Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Trekhaken

Linders Kampeerauto's levert alles voor aan het chassis van uw camper...

Ook voor montage van trekhaken en motor-, scooter, en fietsendragers aan het chassis kunt u bij ons terecht. Een mooi voorbeeld is de M-Star fietsendrager welke aan het chassis gemonteerd word waardoor u niet alleen nooit meer hoeft te tillen, maar ook met een gerust hart zware elektrische fietsen op uw camper kunt vervoeren. Let op, het kan voorkomen dat voor een trekhaak of motor-, scooter-, of fietsenrek chassisverlenging moet worden toegepast. Bestel daarom nooit zomaar een trekhaak op basis van uw basisvoertuig.
 

  Chassisverlenging

Bij veel campers moet eerst een chassisverlenging worden toegepast alvorens een chassisdrager kan worden gemonteerd. De opbouw van de camper loopt vaak verder door dan waar het chassis van het onderstel ophoud. Bestel daarom nooit zomaar een chassisdrager of trekhaak op basis van het type onderstel van uw camper, maar informeer altijd eerst of dat er een chassisverlenging moet worden toepast. Ook dient u er rekening mee te houden dan de kabelboom van de verlichting wellicht verlengt moet worden. Ook hierbij is het van belang rekening te houden of het om een conventioneel of Canbus-systeem gaat.

  Trekhaak

Voor vele campers kunnen wij trekhaken leveren met vaste of afneembare kogel zowel 7-polig als 13-polig. Wel dient u rekening te houden met eventuele chassisverlenging. Eventueel kunt op de trekhaak een losse fietsendrager monteren als u zwaardere elektrische fietsen mee wilt nemen. 

 

  Diagonaalset

Bij het trekken van zwaardere lasten is er soms (indien er chassisverlenging aanwezig is of gemonteerd dient te worden) een extra diagonaalset benodigd voor de juiste verdeling van de krachten welke vrijkomen op de trekhaak. 

 

Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

 
 

Voor een prijsopgave kunt u per email contact met ons opnemen!