Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Verkoop aan België: Een motorhome kopen in Nederland?

Linders Kampeerauto's is al meer dan 25 jaar een begrip in de kampeerwereld. U treft ons op slechts 40 minuten van de Nederland-Belgische grens. Door onze goede naam, jaren lange ervaringen en kleinschalig karakter weten steeds meer mensen uit o.a. België ons te vinden. Als officieel verdeler van Knaus en Carthago motorhomes en BOVAG-erkend bedrijf besluiten steeds meer mensen hun motorhome in Nederland aan te kopen. In tegenstelling tot wat veelal verteld wordt is een motorhome in Nederland absoluut niet duurder dan in België. 


Heeft u interesse in een nieuwe Knaus of Carthago motorhome? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website of in onze toonzaal. Wij kunnen u begeleiden in het gehele traject en uw nieuwe motorhome eventueel leveren zonder BTW en voorzien van alle benodigde documenten zoals het CVO/COC of gelijkvormigheidsattest. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! 


Uiteraard leveren wij regelmatig aan andere EU-landen zoals Duitsland, Frankrijk of Engeland.

 
 

Speciale prijzen voor België!

Alle prijzen op onze website zijn prijzen voor motorhomes op Nederlands kenteken. Op onderstaande pagina treft u onze speciale exportprijzen voor België! Prijzen van nieuwe campers zijn exclusief BTW. Wij kunnen u nieuwe motorhomes BTW-vrij leveren indien u de BTW aantoonbaar in België voldoet.

Motorhomes in Nederland duur?

Veel mensen denken dat motorhomes in Nederland duur zijn en dat het daarom niet interessant is om uw nieuwe motorhome in Nederland te kopen. Echter, niets is minder waar. In Nederland kent met naast de BTW nog een zogenaamde luxe-taks. Deze extra belasting is (gemiddeld) zo'n €12.000,- afhankelijk van een aantal opties. Echter, Leveren wij een camper buiten Nederland dan hoeft u deze luxe-taks niet te betalen! Bovendien kunnen wij u de motorhome BTW-vrij leveren indien u de BTW in België voldoet. 

 
 
 

Bij levering aan België betaalt u geen BPM (Nederlandse luxe-taks)!

 
 

Verkoop Carthago motorhomes aan België

Wij zijn officieel dealer / verdeler van Carthago motorhomes. In tegenstelling tot veel Carthago-dealers in het buitenland treft u bij ons geen gigantische toonzaal met honderden motorhomes zij-aan-zij. Echter kunnen wij u een breed assortiment tonen en nemen wij uitgebreid de tijd voor geïnteresseerden. Dankzij ons kleinschalig karakter en goede reputatie bent u ook ná aanschaf van een dergelijk luxe motorhome verzekerd van een goede service. Bezoek onze toonzaal en wij overtuigen u graag van de vele voordelen van het kopen van een Carthago motorhome bij onze firma.  

Oudste bestaande Carthago verdeler van Nederland sinds jaren '90!

Verkoop Knaus motorhomes aan België

Als een van de eerste Knaus motorhome dealer / verdeler in Nederland weten wij terug te vallen op een jarenlange basis van kennis en ervaringen. Dankzij onze goede reputatie en kleinschalig karakter verkiezen steeds meer mensen buiten Nederland voor ons bedrijf. Heeft u interesse in een Knaus motorhome, kom dan zeker eens langs in onze toonzaal te Bakel. U kunt ons vinden op zo'n 40 minuten van de Nederland-Belgische grens nabij Eindhoven. Kom langs en wij overtuigen u graag van de vele voordelen van het kopen van een Knaus motorhome bij onze firma. 


Al sinds jaren '90 officieel verdeler Knaus motorhomes!

 

"Vele Belgische motorhomebezitters gingen u al voor..."