Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Versnellingsbaksloten & Stuursloten

Construct Versnellingsbak- & Stuursloten: Anti-Diefstalbeveiliging voor uw camper...

De mechanische diefstalproducten van Construct bieden de hoogst haalbare beveiliging van het voertuig. Toepassingsvoordelen zijn onder andere:

Verkrijgbaar voor (bijna) ieder kampeerauto zowel handgeschakeld als automaat, volledig zelfstandig werkend, volledig geïntegreerd, onderhoud- en storingsvrij, vele malen voordeliger dan zijn concurrenten, hoge kwaliteit. Vraag uw verzekering naar de beveiligingseisen van uw camper. Construct sloten worden door vele bekende camperverzekeraars (zoals Aveco) erkend. Standaard geleverd met handige klapsleutel (maximale knieruimte) met katrolsysteem-sleutelhanger zodat u hem nooit vergeet en niet bij elke actie van uw sleutelbos hoef te verwijderen!
 

  Versnellingsbakslot

Voor campers met een handbediende transmissie kunnen wij SCM-gecertificeerde versnellingsbaksloten leveren. Deze sloten zorgen ervoor dat bij eventuele poging tot diefstal de camper blijft vergrendeld in de achteruitrij-versnelling. Dit type slot is voor verschillende chassis te leveren (o.a. de Fiat Ducato 250)

  Stuurslot

Aangezien er bij campers met een automatische transmissie geen versnellingsbakslot kan worden toegepast kunnen wij hierbij een stuurslot monteren. Dit slot zorgt er voor dat bij een poging tot diefstal het stuurwiel in het stuurslot vergrendeld blijft. Binnenkort zijn ook de Construct stuursloten SCM-gecertificeerd en zal het sleutelgat hoger gepositioneerd worden voor een nog meer optimale bediening. 

 
Beveiliging
Type
 Voertuig
Prijs*
Versnellingsbakslot
Construct Premium incl. SCM certificaat
Fiat Ducato 250 (vanaf 2006)
Op aanvraag
Stuurslot
Construct Premium incl. SCM certificaat
Fiat Ducato 250 (vanaf 2006)
Op aanvraag
-
-
Andere chassis
Op aanvraag

* Prijzen zijn incl. BTW, montage en SCM certificaat. Construct Premium sloten met SCM-certificaat hoeven niet jaarlijks SCM gekeurd te worden.


Voor prijzen van andere modellen kunt u per email contact met ons opnemen.

 
 

  Kortingen bij erkende verzekaars

Een Construct versnellingsbakslot of stuurslot zorgt niet alleen voor een betere beveiliging van uw camper, maar kan u ook flink schelen in de verzekeringspremie van uw verzekeraar. Deze sloten van construct worden door vrijwel alle grote verzekeraars (zoals Aveco) erkend.