Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Online bestelling onderdelen:
Aanvullende voorwaarden.

Bij bestelling van onderdelen via onze website, email of telefonisch gelden er aanvullende voorwaarden ten opzicht van onze algemene voorwaarden zoals u deze kunt terugvinden op de website. Graag infomeren wij u in het kort nog even over deze aanvullende voorwaarden:

 

  Retour

Onderdelen kunnen niet retour genomen worden. Alle onderdelen besteld op opbouwnummer kunnen wél retour worden genomen indien deze foutief blijken. Onderdelen welke niet besteld zijn aan de hand van opbouwnummer worden niet retour genomen. Voor Carthago volstaat het chassisnummer. Voor onderdelen besteld onder garantie geldt dat de oude onderdelen retour dienen.

  Verzendkosten

Verzendkosten dekken verzending van leverancier naar Bakel, niet naar uw adres tenzij anders vermeld. Eventuele verzendkosten naar uw adres kunnen later separaat gefactureerd worden. 

Wij kunnen geen onderdelen versturen welke erg kwetsbaarzijn of welke groter zijn dan de normale maximum maten van PostNL. Het staat u vrij zelf transport te regelen voor onderdelen welke wij niet kunnen doorsturen (uiteraard op eigen risico en na betaling).

 

  Levertijd

Levertijd is normaal 2 á 3 weken mits op voorraad en m.u.v. grote goederen waar separate vrachtkosten (cat. 4) worden berekend. Levertijden kunnen nimmer worden gegarandeerd en zijn altijd indicatief.

Indien onderdelen in backorder staan is de levertijd onbekend (langer dan normaal). In sommige gevallen is manueel een levertijdsindicatie op te vragen bij de fabrikant.

Van week 52 t/m week 2 en van week 26 t/m 35 is er geen of slechts een beperkte verwerking meer van onderdelen door fabrikanten, de levertijden kunnen hierdoor oplopen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering. 

  Beschadigingen & Gebreken

Onderdelen dienen bij afgifte gecontroleerd te worden op eventuele beschadigingen en compleetheid. Na ophalen van onderdelen gaan wij er van uit de onderdelen in onbeschadigde staat en compleet zijn uitgeleverd. U dient rekening te houden met eventuele kleurverschillen als gevolg van veroudering van de bestaande delen op uw camper. Gespoten onderdelen kunnen ongespoten of in een vervangde kleur uitgeleverd worden.
 

  Betaling

Uw bestelling zal worden geplaatst na ontvangst van betaling. Het uitblijven van een betaling betekend niet dat u deze bestelling automatisch kunt annuleren. Het kan immers voorkomen dat het door u bestelde onderdeel toch al besteld is ondanks dat er nog geen betaling is ontvangen.

  Ophalen

Onderdelen dienen binnen 3 weken te worden opgehaald na binnenkomst. Na 3 weken kunnen onderdelen eventueel (kosten koper) automatisch worden verzonden naar het factuuradres (tenzij anders overeengekomen).
 

 Orderkosten

Let op, voorwaarden gewijzigd per 15 mei 2018!

Voor alle bestellingen worden €8,- incl. BTW aan orderkosten in rekening gebracht. Dit bedrag komt bovenop de vermelde artikelprijzen. 

 

Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op!