Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Vanwege extreme drukte is onze werkplaats van 1 april t/m 1 oktober uitsluitend geopend voor bestaande klanten. 

Bestaande klanten: Eigenaar met een bij ons aangekocht camper óf welke hun camper gelopen jaar eerder voor onderhoud hebben aangeboden.

Uw camper perfect onderhouden? U bent van harte welkom in onze werkplaats...

In onze werkplaats kunt u terecht voor eventuele reparaties, opbouwen van accessoires en het volledige onderhoud van uw kampeerauto. Of het nu gaat om motorisch of opbouwtechnisch onderhoud, beiden worden door ons verzorgd.

Uw camper is een kostbaar bezit, daarom is degelijk onderhoud van uitermate belang voor het behoud van uw camper. Als BOVAG-erkend camperbedrijf kunt u bij ons terecht voor allerhande werkzaamheden. Preventief onderhoud, reparaties en schade herstellen vallen allemaal onder de mogelijkheden. Onze medewerkers blijven door middel van diverse scholingen van Knaus, Carthago en andere leveranciers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en oplossingen. Niemand kent de bouw van uw camper beter dan uw eigen dealer. Naast het motorisch onderhoud is wellicht het onderhoud van uw opbouw nog belangrijker. Deze is namelijk het meest gevoelig voor achterstallig onderhoud en de kosten kunnen daardoor fors oplopen. Daarom kunt u in onze onderhoudsassistent terugvinden welk onderhoud de opbouw van uw camper verlangt. 

Zo is het uitvoeren van een jaarlijkse waterdichtheidscontrole een absolute must (óók na de garantie periode). Een lekkage is niet altijd direct met het oog zichtbaar. Zodoende kan met een jaarlijkse waterdichtheidscontrole een eventuele lekkage snel worden opgespoord zonder dat er onnodige gevolgschade optreed. Dit is ook de reden dat vele fabrikanten deze controles verplicht stellen tijdens de garantie periode. Helaas zien wij nog altijd te vaak dat mensen deze controles niet tijdig uit laten voeren met alle gevolgen van dien. Kijk daarom nu in onze onderhoudsassistent om te kijken welke werkzaamheden u camper benodigd om ook komende jaren weer onbezorgd op pad te kunnen gaan. 

Heeft u onderdelen nodig voor u camper? Dan kunt u deze via onderstaande onderdelen-pagina direct bestellen of een prijsopgave aanvragen. 

Een afspraak maken of onderdelen bestellen? Dat regelt u bij ons gemakkelijk online!

 

24/7 online een werkplaatsafspraak inplannen doet u hier... bellen kan natuurlijk ook! Online inplannen is alleen mogelijk voor regulier onderhoud, niet voor reparaties en schadeherstel. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen.

 

Voor uw gemak hebben wij meerdere onderhoudspakketten samengesteld

 

Bekijk hier direct online welke onderhoud uw camper nodig heeft...

 
Voor zowel prijsopgave als bestellen
Voor alleen leveren, maar óók voor monteren
 

Wij werken uitsluitend op afspraak!

 
 

Onderhoud  |  Reparaties  |  Schadeherstel  |  Accessoires  |  Motortuning  |  En nog veel meer...

U kunt bij ons terecht voor het reguliere onderhoud van uw camper, maar ook voor reparaties en schadeherstel bent u bij Linders Kampeerauto's aan het juiste adres. Tevens leveren en monteren wij allerhande accessoires voor uw camper. Denk aan satellietschotel, luifels, zonnepanelen, maar ook luchtveringen en levelsystemen kunnen wij voor u verzorgen. Wij informeren u graag!