Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Wie is Linders Kampeerauto's?

Linders Kampeerauto's is al sinds eind jaren '80 actief in de kampeerautobranche en is een van de weinige bedrijven welke vanaf het moment van oprichting zich al specialiseerde in kampeerauto's. Zodoende hebben wij veel ervaring op kunnen doen bij zowel de allernieuwste als oudere modellen. Heden zijn wij uitgegroeid tot een full-service kampeerautobedrijf met dealerschap van Knaus en Carthago. Daardoor kunnen wij onze klanten een goede mix aanbieden van kampeerauto's in alle typen en klassen.

Door ons bedrijfsprofiel kleinschalig en bereikbaar te houden bent u als klant bij ons geen nummer, maar nemen wij graag de tijd om samen met u eventuele dingen te overleggen onder het genot van een kop koffie. Daarnaast hebben wij in het verleden ook ervaring opgedaan bij vele andere merken dankzij ons dealerschap van Hobby en Weinsberg en importeurschap van Hehn en Phoenix. Ook leveren wij met enige regelmaat andere merken kampeerauto's zoals Hymer en Phoenix. Dankzij onze BOVAG-bepalingen weten wij bij onze klanten een vertrouwde basis te leggen voor zowel aanschaf als onderhoud.  Ook voor schadeherstel en montage van accessoires kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Tevens hebben wij elk jaar een kampeerauto beschikbaar voor verhuur. Ideaal voor aspirant camperaars welke eens willen ervaren wat alle voordelen van een kampeerauto zijn.

Via onze website hopen wij u een goed beeld te geven van ons bedrijf. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom alwaar wij de allernieuwste Knaus en Carthago-modellen op voorraad hebben staan. Tevens kunt u onder ons nieuwsoverzicht onze laatste acties bekijken.

Wij hopen u graag te mogen verwelkom in het Brabantse Bakel...
 
 

Onze dealerschappen:

  Carthago campers
  Knaus campers

Daarnaast gespecialiseerd in o.a....

  Weinsberg campers
  Hobby campers
  Hymer campers
-  Phoenix campers
-  Hehn campers

 
 
 

Linders Kampeerauto's


>> Waarom wij kunnen terugvallen op méér dan 30 jaar ervaring in de camperbranche <<

Het begin...

Eind jaren '80 is Linders Kampeerauto's opgericht voor met in- en verkoop, verhuur, maar ook onderhoud van kampeerauto's. O.a. met de merken Adria en Hobby. Gevestigd reeds in Bakel, echter nog op een andere locatie dan waar wij nu gevestigd zijn. 

Importeur & dealer Hehn campers

Al vrij snel wist Linders Kampeerauto's in midden jaren '90 het importeurschap van de kleine camperbouwer Hehn aan te trekken. Zij produceerde kwalitatief hoogwaardige campers en waren een van de weinige merken welke nog bouwde op klantwens. Hehn bouwde veel alkoof en semi-integraal campers op Ford Transit of Mercedes Sprinter basis. Midden jaren '00 werd het kleine familiebedrijf opgeheven

Officieel dealer Knaus campers

In 1998 krijgt Linders Kampeerauto's de kans om officieel dealerschap te verkrijgen van Knaus. Tot vandaag de dag kunnen wij terugkijken op jarenlage ervaring met Knaus campers van de allernieuwste tot de oudere modellen...

Officieel dealer Carthago campers

In 1998 weet Linders Kampeerauto's naast het dealerschap van Knaus ook dealerschap van het gerenomeerde merk Carthago te verwerven. Een uniek kans om ervaring op te doen bij campers in het hoogste segment. Tot vandaag de dag zijn wij dealer van dit prachtige camper. In een tussenliggende periode zijn wij dealer geweest van Phoenix ter vervanging van Carthago. 

Importeur & dealer Phoenix campers 

In 2000 weten wij tevens het Phoenix dealerschap binnen te halen waarmee wij naast Carthago ook de nodig ervaring op kunnen doen met het tweede merk in het Premium segment, Phoenix. Dit dealerschap hebben wij enige jaren behouden, maar ook in de periode erna zijn wij voor veel mensen aanspraakpunt gebleven voor het onderhoud en de in- en verkoop van deze top-klasse campers.

Dealer Weinsberg campers

Wanneer het sportieve Knaus-nevenmerk Weinsberg, nieuw leven in wordt geblazen is het een logische keuze om naast het bestaande Knaus dealerschap ook de sportieve evenknie van Weinsberg aan te gaan bieden vanaf 2004...

Dealer Hobby campers

Wanneer Hobby omstreeks 2005 zijn nieuwe modellen introduceert ontstijgen de verkoopaantallen alle verwachtingen. De populaire 'Van'-modellen en 'Siesta'- & 'Toskana'-serie zijn een schot in de roos. Wanneer Linders Kampeerauto's de mogelijkheid krijgt aangeboden om dealerschap van Hobby te vergaren is alles snel geregeld. 

NKC Kampeerautobedrijf van het Jaar

In 2014 nog is Linders Kampeerauto's genomineerd voor NKC Kampeerautobedrijf van het jaar. Een grote waardering!

Al meer dan 30 jaar...

Zodoende kan Linders Kampeerauto's terugvallen op een solide basis aan ervaringen in de camperbranché. U bent bij ons verzekerd van een deugdelijk advies in een gemoedelijke omgeving. Door ons bewust kleinschalige karakter hebben we gedurende deze hele historie vele klanten naar tevredenheid kunnen helpen in hun camperavontuur. Wanneer begint dat van u...? 
Heeft u vragen voor ons? Schroom dan niet ons even te bellen, te mailen of kom gezellig even langs. Wij helpen u graag verder!


Met vriendelijke groet,Maarten Linders

Linders Kampeerauto's
 
Niet alle informatie in bovenstaande video is actueel.